Mila__Mi

Яка чудова знахідка

Яка чудова знахідка

Раніше я пробувала деякі засоби від бренду і вони мені дуже подобалися. Кожна їх баночка була використана до кінця і я знаю, що вже точно буду повторювати ще.

І ось нещодавно, однією з новинок бренду став тонік з розмарином. І можу сказати, що цей засіб мені дуже полюбився.

Тонік знаходиться в пластиковій пляшці, об'ємом 100 мл.

На зворотній стороні є більш детальна інформація про засіб: опис, склад, призначення та рекомендації до використання.

У складі містить:
Гліцерин - зволожує та утримує вологу; Екстракт та гідролат розмарину - нормалізують діяльність сальних залоз, сповільнюють і зменшують процес себувиділення, покращують кровообіг і звужують пори;
Пантенол - зволожує, заспокоює та регенерує.

Аромат трав'яний, місцями трохи нагадує малосольні огірки 🤭 Він відчутний тільки якщо поблизу пляшки понюхати, або якщо нанести на руку. На волоссі впродовж дня не відчувається.

Колір прозорий з легким зелененьким підтоном.

Консистенція рідка водичка, яка в принципі і повинна бути у даного засобу.

Ох, цей носик-дозатор підкорив мене з першого використання, як же ним зручно користуватися👌🏻

Отже, на чисте, тільки но вимите волосся ❕ обов'язково віджате від зайвої вологи - рушником та попередньо розчісане по довжині.

*Я наношу тонік на корені, по рівному пробору по всій голові.

І скажу особисто від себе, даний дозатор дуже класно розподіляє засіб і ви в принципі можете не розподіляти його додатково. А можете зробити ще масаж голови. Тут все за власним бажанням. В будь-якому випадку засіб чітко потрапляє на коріння, завдяки ріденькій текстурі і починає працює на шкірі голови.

Він поглинається буквально за кілька хвилин і не залишає на волоссі липкості. До того ж великий плюс, для мого жирного типу волосся - засіб ніяк не впливає на його швидкість забруднення.

Що ж по ефекту?
Напочатку, завдяки екстракту перцевої м'яти, відчувається приємний освіжаючий ефект (який відчутний хвилин 5-10 точно).

А вже після, навіть без додаткового масажу голови при розподіленні я помічаю такий ефект від використання:

*користувалася тоніком впродовж 2 тижнів, після кожного миття голови (мию голову через день).

▫️стимуляцію кровообігу (по відчуттям, наче вам хвилин 15 тому зробили приємний масаж голови)
▫️чудове зволоження та тонізацію шкіри голови (волосся біля коренів наче "живе" і дуже приємне на дотик)
▫️зміцнює волосся біля коренів і попереджає його випадіння

Класна новинка у Meloni вийшла я вам скажу 👌🏻

Дуже раджу спробувати цей тонік 💚