olena_glossy

Кондиціонер для волосся від Lunnitsa зробить волосся гладеньким та м’яким

Кондиціонер для волосся від Lunnitsa зробить волосся гладеньким та м’яким

Основна задача кондиціонера - склеїти розкриті шампунем лусочки, тим самим захищаючи волосся від пошкодження та повертаючи пасмам гладкість, м'якість, сяйво. Поговоримо про ароматний кондиціонер від українського бренду Lunnitsa 👇

Кондиціонер для волосся від Lunnitsa зробить волосся гладеньким та м’яким

Пакування. Пляшечка, об’ємом 275 мл виконана з білого глянцевого пластику. Дозатор у вигляді помпи працює плавно. Є додаткова “прищіпка”-стопер, яка фіксує рухому частину дозатора та легко знімається. Основа дозатора оздоблена дерев’яною окантовкою. Етикетка світла з акцентною персиково-коричневою смужкою та графічними гілочками. Виглядає все дуже естетично!

Склад: Aqua, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Betaine, Glycerin, Hydrolyzed Milk Protein Hydrolyzed Silk, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Laminaria Digitata Extract, Parfum.

Кондиціонуючі компоненти у складі: Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate.

Зволожувачі: Propanediol, Betaine, Glycerin, Panthenol.

Корисності 👇

🔸 Гідролізат молочних протеїнів — робить волосся шовковистим, зменшує ламкість, відновлює кутикули, підвищує еластичність та захищає волосся від негативних факторів.
🔸 Гідролізат шовку — утворює тонку плівку навколо волоска, додає об'єм, сяйво та пружність, робить волосся слухняним та надає антистатичний ефект.
🔸 Олія мурумуру — зміцнює волосся, робить його більш пружним, зволожує та захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.
🔸 Вітамін Е — утримує вологу, надає волоссю шовковистість, блиск та захист від зовнішніх впливів.
🔸 Екстракт ламінарії — зволожує, підвищує еластичність, зміцнює волосся та додає природного блиску.

Спосіб використання: помийте голову шампунем, злегка відіжміть волосся рушником та нанесіть невелику кількість кондиціонера рівномірно по всій довжині волосся, починаючи з кінчиків і не доходячи кілька сантиментів до коренів. Залиште на 1-2 хвилини та змийте теплою водою.

Враження. Кондиціонер має легку текстуру білого кольору, яка чудово розподіляється по волоссю. Аромат приємний та нагадує стиглі соковиті персики, злегка відчутний на волоссі після висихання.

Після використання цього кондиціонеру волосся м’яке, гладеньке та менш пухнасте. Воно абсолютно не обтяжене, не так сильно електризується, але найголовніше - виглядає блискучим та доглянутим.

І такий ефект на волоссі після 1-2 хвилин витримки - це ж супер, адже не завжди є більше часу на догляд, особливо коли голову миєш щодня.

Я дуже задоволена результатом дії кондиціонера від Lunnitsa 🙂