vladalorens

Глиняна маска для обличчя проти недоліків шкіри Byphasse Masque

Byphasse Masque A L'Argile Anti-imperfections Clay Mask - чомусь про цю маску мало хто говорить, але вона варта уваги💚

Що нам обіцяє виробник:

Група товару: маска для обличчя
Призначення: матування, очищення
Інгредієнти: вітамін е, глина, жожоба, саліцилова кислота

Як тільки відкриваєш її, то відчуваєш неймовірний запах. Травʼяний, трохи солодкуватий, але ну дууууже приємний.

• По консистенції: маска досить густа, тому текти на обличчі не буде.
  • Йде без захисного покриття.
  • Має непоганий склад
  • Після відкриття - 12 місяців. Тому точно буде час, щоб її використати всю.

Виробник рекомендує наносити масажними рухами, але я завжди маски наношу косметичним пензликом, мені так зручніше)) Коли наносиш на обличчя то відчувається легенький приємний холодок. Тримаю зазвичай, як пише виробник - 15-20 хвилин.

Є невеличкі скрабуючі частинки, але дуже делікатні, тому травмувати шкіру не повинні.

Якщо ви любитель, як і я, "поковиряти" своє лице, то ця маска ваша фея-рятівниця 🧚🏻‍♀️ Дуже добре знімає почервоніння та заспокоює шкіру, має антибактеріальну дію))

Після 10 хвилин, як маску нанесла на обличчя, то відчуваю стягнення шкіри, не сильно, але є. Незважаючи на це після маски шкіра матова, приємна на дотик і не стягнена.

У неї дуже приємна ціна. Ще й великий плюс, це те що вона 150мл. Її вистачить на довго.

Отже, хто також любить різні масочки для обличчя, то раджу приглянутись до цієї, вона в себе закохує з першого нанесення💚