Скраб натуральний сольовий для обличчя і тіла "Апельсин і вербена"
Mayur
Перше знайомство, як перше кохання — таке ж соковите й незабутнє...
Упакування скрабу виконано з прозорого пластикового матеріалу, що забезпечує надійний захист продукту від зовнішніх факторів.
Чорна кришка виготовлена з міцного пластику, забезпечуючи герметичність і збереження свіжості скрабу.
Усередині упаковки під кришкою знаходиться захисна мембрана білого кольору, яка служить додатковим бар'єром від проникнення повітря та вологи, зберігаючи продукт у первісному стані до моменту використання.
Текстура:
- Скраб має зернисту текстуру, що характерно для соляних скрабів. Гранули солі виглядають дрібними та рівномірно розподіленими у складі.
- Змішаний з основою, дозволяє гранулам солі утримуватися разом і рівномірно розподілятися при нанесенні.
Консистенція:
- Консистенція скрабу виглядає густою, але водночас пластичною, дозволяючи легко розподіляти його по шкірі.
- Присутність піни на поверхні свідчить про наявність миючих або піноутворюючих компонентів, що робить скраб придатним для одночасного очищення шкіри.
- Колір скрабу насичений, можливо, через додавання натуральних барвників або інгредієнтів, таких як мед або олії.
Колір:
- Колір скрабу насичений оранжевий, проте він не залишає слідів на шкірі, що дозволяє комфортно використовувати продукт без ризику фарбування.
Аромат:
- Аромат яскраво виражений, цитрусовий — бадьорий, соковитий і реалістичний, нагадує свіжий апельсин. Він настільки приємний, що виникає бажання спробувати його на смак.
- Цей аромат додає енергії та створює відчуття свіжості під час використання скрабу, що перетворює звичайний догляд за шкірою на справжню SPA-процедуру.
Складники
Sea Salt(морська сіль), Cocosnucifera (Coconut) oil(кокосова олія), Glycerin(рослинний гліцерин), Coco Glucoside(ПАВ із кукурудзи), Sodium benzoate(консервант) , Citrus Auraantium Dulcis (Orange) Oil(ефірна олія апельсина), Verbena (Aloysia triphylla) Essential Oil(ефірна олія веребени), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract(органічний екстракт кокосу), Color.
Враження:
Коли я наношу цей соляний скраб на шкіру, відчуваю, як гранули ніжно масажують і відлущують мою шкіру. Спочатку відчуття трохи грубуваті, але з кожним рухом руки вони стають все м’якшими, наче розчиняються під дією тепла мого тіла. Я відчуваю, як моя шкіра поступово стає гладкішою, ніби знімаю невидимий шар всіх тих забруднень і омертвілих клітин.
Поступово помічаю, як шкіра починає виглядати більш свіжою і сяючою, як ніби вона справді оновлюється. Після легкого масажу, покращується мікроциркуляція, і моя шкіра наповнюється здоровим рум’янцем.
Я також відчуваю, як зволожуючі компоненти цього скрабу обволікають мою шкіру, захищаючи її від пересушування. Моя шкіра після цього відчувається м’якою і насиченою, наче вона отримала не тільки очищення, але й живлення. Це приємне відчуття залишається зі мною ще надовго.
Аромат цього скрабу занурює мене в спокій, і я насолоджуюся кожною миттю цього ритуалу догляду за собою. Мені подобається, що цей скраб не тільки очищує мою шкіру, але й робить її м’якшою, більш еластичною та здоровою на вигляд.
Тому рекомендую спробувати таку красу, якщо хочете влаштувати собі маленький SPA-релакс.
Дякую що читаєте🌸.
Коментарі (0)