Ніжна очищувальна пінка Heimish All Clean Green Foam
Була хлопця, стала наша 😄
Хто в пошуках ефективного, але при цьому делікатного вмивання на кожен день, без лишньої сухості опісля і без активів, то ця пінка для вас.
Я її підбирала хлопцю, оскільки він на Еффезелі, тому треба було щось мксимально ніжне без лишніх подразників у вигляді абразивів чи кислот.
На цю умивалку я звернула увагу давно, вона користується попитом, але я і не здивована чому, бо вона справді надає надзвичайно хороше вмивання за адекватну ціну і бюджетне використання.
Враження
Пінка приходить в картонному пакуванні приємного пастельного м'ятного кольору, на якому вказана вся інформація про продукт. Вказано, що підходить для чутливої шкіри.
Баночка має аж цілих 150 грам (вистачить мінімум на півроку), кришечка фліп-топ. Я не фанат таких кришечок в умивалках, бо при тривалому користуванні вона стає не щільна.
Текстура густа та гелева прозорого кольору, вспінюється легко, в приємну делікатну пінку. І, що дуже круто, без аромату.
Очищення надзвичайно делікатне, абсолютно не порушується захисний бар'єр, але все забруднення видалене. Шкіра опісля м'яка, ніжна, сухості не відчувається, не тягнеться рука одразу нанести крем.
Що по складу?
Aqua, Potassium Laureth Phosphate, Glycerin, Lauryl Hydroxysultaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Quillaja Saponaria Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Potassium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Tromethamine, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Isethionate, 1,2-Hexenediol, Disodium EDTA.
Ідеальний! Засіб йде на дуже м'яких ПАР, з великою кількістю гліцерину для зволоження. Екстракт центелли та гідролат гамамелісу надають заспокійливу дію та заспокоюють подразнення. І абсолютно без віддушок. Склад абсолютно безпечний, тому і не дивно, що підійде навіть чутливій та проблемній шкірі (тут хіба індивідуальна реакція).
Висновки
Ця пінка на всі 100% виконує свою функцію - це делікатне ніжне очищення на кожен день для будь-якої шкіри, навіть чутливої та проблемної. Компоненти спрямовані на ефективне та м'яке видалення забруднень без відчуття сухості, і максимальне заспокоєння шкіри опісля. Моя рекомендація спробувати цю умивалку кожній, хто любить такі ніжне очищення 🙌 І великий плюс, що є мініатюрка 👌
Коментарі (0)