Маленька радість для волосся
Шовковий шампунь для волосся від Lunnitsa
У мене волосся жирного типу, але я завжди чергую глибокоочищучі шампуні зі зволожуючими. Нещодавно у мене закінчився зволожуючий шампунь і я була у пошуках чогось нового. Замовляючи засоби від Lunnitsa я звернула увагу на шовковий шампунь і вирішила спробувати його 😍
Пакування та склад ⬇️
Шампунь знаходиться у невеличкій 275 мл білій пляшці. Пляшка непрозора і відслідковувати засіб можна розкрутивши кришку. Дизайн дуже приємний (як і всі інші засоби бренду) та мінімалістичний.
На зворотній стороні можна знайти детальну інформацію щодо засобу: опис, призначення, склад, спосіб застосування та інше.
У складі містить:
м'які очищуючи компоненти (лаурілбетаїн, децілглюкозид) та інші допоміжні речовини - алое вера (регенерує, зволожує, кондиціонує, заспокоює шкіру), левулінат натрію (пом'якшує та кондиціонує), гліцерин (зволожує та утримує вологу), Пантенол (провітамін В5) - зволожує, живить, розгладжує волосся та заспокоює шкіру, гідролізат шовку (глибоко зволожує, живить, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, зміцнює волосся та повертає йому природне сяйво), арганова олія (зволожує, зміцнює, стимулює ріст волосся, нормалізує вироблення себума, зменшує кількість лупи та надає волоссю сяйва), екстракт арніки (відновлює структуру волосся, покращує кровообіг, зміцнює волосся, зменшує запалення та захищає від негативного впливу навколишнього середовища), екстракт огірка (зволожує, зменшує ламкість та та покращує кліткове дихання шкіри голови), екстракт ламінарії (чудовий компонент для сухого та пошкодженого волосся, зволожує, зміцнює, покращує еластичність, надає блиску та шовковистості), олія виноградних кісточок (відновлює пошкоджене волосся, захищає від ламкості, зволожує та підвищує пружність локонів), вітамін F (знімає подразнення, зменшує лупу, захищає від сухості, покращує структуру волосся та полегшує розчісування).
Склад насправді дуже багатий на усілякі корисні компоненти як для шкіри голови, так і для самого волосся. Тут вже раджу звернути на нього увагу власницям сухого та пошкодженого волосся ❕
Дозатор та дозування ⬇️
Дозатор формату диск-топ, добре відкривається та надійно закривається.
Отвір дозатора стандартний і за один раз випадає нормальну порцію шампуню. Мені особисто потрібно 3-4 краплі шампуню для миття голови. Якщо промиваю шкіру голови двічі, то додаю ще 1 краплю засобу.
Аромат, колір консистенція та піноутворення ⬇️
Аромат дуже приємний, пахне солодкими цукерочками з легкою кислинкою 🍬 На волосся після миття ледь відчувається. Це +, якщо ви любите наносити на волосся парфуми, тобто одне не буде перебивати інше.
Колір напівпрозорий з легким жовтуватим підтоном (у пляшці). На руці як бачите він практично прозорий.
Консистенція має легку густоти, але трохи розтікається. Тобто він середньої густоти.
Піноутворення тут дуже гарне, як для натурального шампуню. Пінка густа, пориста, в ній навіть трошки відчуваються олійки (вони є у складі).
Враження від використання та висновок 💁🏻♀️
Шампунь, завдяки натуральному складу і густій пінці, шикарно обволікає волосся та надає йому і шкірі голови дуже м'яке та делікатне очищення. Він дуже добре очищує та заспокоює шкіру голови. Після нього шкіра голови і справді наче зволожена.
Для мене це особливо актуально, бо після деяких глибокоочищуючих шампуней я іноді відчуваю сухість і відновлення шкіри голови і волоссю дуже потрібне.
По довжині хочу відмітити гарне зволоження, пом'якшення, природній блиск, легке розчісування без додаткових використань кондиціонерів чи масок. Та ось цю приємну шовковистість на дотик 🥰 Люблю такий ефект, наче після якоїсь класної салонної процедури.
Висновок:
Даний шампунь чудово підійде для щоденного використання. А особливо хочу відмітити, що це дуже класна знахідка для сухого та пошкодженого волосся 💛
Коментарі (0)