Darina🦉

Мус-автозасмага для тіла Joko Blend Self Tanning Mousse

Мус-автозасмага для тіла Joko Blend Self Tanning Mousse, дуже класна знахідка для мене! Я не засмагаю, я дуже боюсь сонця! Я тільки червонію як помідор, бо маю дуже білу, бліду та чутливу шкіру. Ноги в мене біло-синюшного кольору, як лапи куриці🤣!

Я дуже давно не користувалась автозасмогой, і пам'ятаю тільки не дуже позитивні випадки, я часто була "далматинцем"🐕

Тож, розповідаю свої враження про мус, та фото "до" та "після".

🌞Представлен мус в зручному для використані форматі, це класичний формат пінки. Міцний пластиковий флакон, об'ємом 150 мл. Упакован в гарну картону коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача.

🌞Текстура - пишний мус, ніжна пінка,білого кольору. Дуже приємна, вона наче тане на шкірі. Легко розподіляється та швидко вбирається в нуль, залишає сяйний фініш.

Не залишає слідів після себе жодних слідів, та слідів на одязі.

🌞Аромат - солодко-квітковий, приємний, залишається на шкірі десь годину.

🌞Склад:

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Glycerin, Erythrulose, Coco Glucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Parfum (Fragrance) Acetyl Cedrene, Hexyl Cinnamal, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl Acetate, Linalool.

🌞З головного:

Dihydroxyacetone – Дигідроксіацетон
Органічна сполука, яка найчастіше використовується в засобах для автозасмаги. Взаємодіючи з амінокислотами верхнього шару шкіри, вона створює тимчасовий ефект засмаги.

Glycerin – Гліцерин
Зволожуючий агент, що утримує вологу в шкірі, допомагає їй залишатися м'якою та еластичною. Гліцерин також сприяє регенерації шкірних клітин.

Erythrulose – Еритрулоза
Інший цукровий компонент, який використовується в засобах для автозасмаги. Разом з дигідроксіацетоном створює рівномірніший і триваліший ефект засмаги, ніж використання лише одного з них.

Coco Glucoside – Коко-глюкозид
Це поверхнево-активна речовина, яка отримується з кокосової олії та цукру. Вона діє як м'який очищувач, що знижує подразнення шкіри, а також допомагає зволожувати та пом'якшувати шкіру.

Panthenol – Пантенол
Провітамін B5, який заспокоює та зволожує шкіру, сприяє її загоєнню та відновленню. Часто використовується в кремах і лосьйонах для чутливої або подразненої шкіри.

Sodium Hyaluronate – Гіалуронат натрію
Сіль гіалуронової кислоти, яка глибоко зволожує шкіру та утримує вологу. Відомий своєю здатністю притягувати та утримувати воду, що робить шкіру більш гладкою та пружною.

Комбінація компонентів, які взаємодіють з меланоцитами - клітинами, що виробляють пігмент (колір) шкіри та надають їй засмагу, відповідає за інтенсивність тону залежно від фототипу шкіри, тим самим створюють натуральний, рівномірний і стійкий тон.

🌞Спосіб застосування:

Нанести мус на чисту шкіру тонким рівномірним шаром за допомогою рукавиці-аплікатора (нанесіть автозасмагу на одну сторону аплікатора. Втирайте м'яко і рівномірно, круговими рухами у шкіру тіла, рук та ніг. Після використання промийте аплікатор руками або у пральній машині). Залишити до повного поглинання шкірою. Бажано не мочити оброблену шкіру протягом 6 годин. Для підтримання ефекту засмаги повторювати нанесення засобу 1-2 рази на тиждень.

Рукавичка-аплікатор для нанесення автозасмаги дуже вдала, вона набагато спрощує процес нанесення та забеспечує рівномірне та економне розподілення автозасмаги по шкірі без ризику плям та нерівностей. Рукавичка виготовлена з високоякісного м'якого матеріалу.

Мікровелюр забезпечує тривале ковзання. Ергономічна форма рукавички допомагає легко зафіксувати її на руці, дозволяючи зі зручністю наносити засоби навіть на важкодоступних ділянках тіла. Виглядає рукавичка дуже гарно (треба було брати дві🤣!)

🌞Засіб має накопичувальний ефект та яскраво проявляється через 5-6 годин після нанесення. На фото "1" процес нанесення , на "2" це результат на другий день, на 2-3 день самий гарний результат, це гарна, рівномірна засмага, природня. На 4-5 день колір поступово починає зникати.

В мене колір тримається 7-8 днів.

Я дуже задоволена результатом! Я не "синя курка", і не "далматинец"👌🏼. Я з рівною природньою засмагою (без сонця та почервонінь). Сподобався легкий, приємний та економічний процес нанесення.

Joko Blend, в черговий раз приємно вразив своєю новинкою! Щиро раджу спробувати його саме "білосніжкам"!🤍