Крем з лінійки Mooltox від бренду Medi-Peel
Легка текстура,класне зволоження та розгладження шкіри в одному флаконі🤍
Бренд Medi-Peel вже давно поселився в моїй доглядовій косметичці і особливо на мене справили враження продукти з лінійки з комбучею.І от купуючи новий для себе зволожуючий крем для обличчя вибір пав на Hyaluron Layer Cream Mooltox.
Це крем ,який має позбавляти недоліків,вирівнювати рельєф шкіри,надавати гладкість та пружність і навіть запобігати появі передчасних вікових змін.
Я нажаль оцінити саме функцію запобігання появі передчасних вікових змін не дуже можу,бо моя шкіра в силу віку ще не має цього.
Але найголовніше що я точно можу сказати стосовно цього крему,що він неймовірно круто зволожує шкіру.Крем дуже легкої,але в той же момент приємної текстури,яка буквально тане на шкірі,чудово розприділяючись і наповнюючи кожну клітинку шкіри.
Крем не залишає неприємної плівки,проте шар зволоження на шкірі відчувається,бо саме по цьому крему ідеально розприділяється тон в подальшому.Саме тому якщо не любите,щоб крем залишав сяючий вологий фініш,то цей продукт не для вас.
Для мене цей крем став ідеальним варіантом у якості ранкового крему.Легка текстура,швидко вбирається,немає віддушки(що особливо оцінять власники чутливої до віддушок шкіри),крем по текстурі неначе завжди трохи прохолодний як по моїм відчуттям і це добре освіжає і справді може давати ефект розгладження шкіри.
Висипів,почервонінь та інших негативних реакцій не викликав.
Тому я залишилась задоволена цим продуктом і точно буду його рекомендувати.
Окремо ще виділю сам зовнішній вигляд крему-ну дуже сильно мені сподобалась ця блакитна туба,і зручно і красиво естетично .
Коментарі (0)