Потрапив в улюбленці
Кондиціонер для всіх типів волосся від Lunnitsa 🧡
Кондиціонер для мене це база у догляді, такий засіб завжди потрібно мати на своїй косметичній поличці. Для себе я обрала кондиціонер від Lunnitsa "для всіх типів волосся".
Пакування та склад ⬇️
Невеличка пляшечка об'ємом 275 мл зі зручним у використанні дозатором (про нього ми поговоримо трохи нижче). Дизайн мінімалістичний та дуже стильний.
На зворотній стороні можна знайти більше детальної інформації про сам засіб: опис, призначення, складові кондиціонеру, спосіб застосування та інше.
У складі містить:
екстракт ламінарії (зволожує, підвищує еластичність локонів, зміцнює волосся, захищає його від негативного впливу навколишнього середовища/фенів і такого іншого, а також повертає блиск)
ефірну олію апельсину (розгладжує, зміцнює волосся, відновлює пошкоджені волосинки, зволожує та повертає блиск)
ефірну олію лимону (освітлює волосся та надає йому сяйва)
олія мурумуру (зменшує ламкість, зміцнює, зволожує, підвищує пружність, розгладжує та захищає від негативного впливу)
вітамін Е (утримує вологу, надає блиску та шовковистості, відновлює природній колір волосся, зменшує тьмяність, захищає від негативного впливу)
гідролізат шовку (утворює захисну плівку, надає сяйва, зволожує, відновлює та надає антистатичну дію)
гідролізат молочних протеїнів (пом'якшує, надає сяйва, зменшує ламкість, відновлює волосяну кутикулу, підвищує еластичність та покращує структуру волосся)
гліцерин (зволожує, утримує вологу, пом'якшує та полегшує розчісування)
молочна кислота (відновлює волосся, зволожує та покращує структуру волосся та його зовнішній вигляд)
Дозатор та дозування ⬇️
Тут у нас дозуюча помпа, яка попередньо оснащена надійним закріплювачем. Тобто, засіб спокійно можна брати з собою в дорогу, не боячись що він десь там проллється.
Дозатор вузенький, тому дозується засіб тоненькою струйкою, не плюється.
Аромат, колір та консистенція ⬇️
Аромат мені на всі 1000% сподобався, пахне зеленим чаєм з фруктами, найбільше відчуваю тут саме фейхоа. Він більш свіжий, не приторно солодкий. На волоссі добре відчувається у перший день після миття голови, а на другий його концентрація двічі зменшує.
Колір чисто білий.
Консистенція легенька, але водночас дуже поживна (бо олійки тут добре відчуваються). Кондиціонер добре розподіляється по волосся, без зайвих зусиль.
Використання, враження після та підсумок ⬇️
Як я наносила кондиціонер?
Спочатку я помила голову з шампунем, потім віджала зайву вологу по довжині (і додатково прибрала її рушником), після чого нанесла кондиціонер по всій довжині.
Кондиціонер тримала на волоссі ~3 хвилини і після чого змивала його теплою водою. Далі сушила волосся або природнім шляхом, або за допомогою фену (на даний період року все залежить від температури за вікном, у спеку взагалі не можу користуватися феном 🤪).
Що по ефекту?
Вже після миття голови, перше що я помічаю це легкість розчісування (гребінець прям ковзає по волоссю), зволоження, гладкість та пом'якшення.
Також після використання кондиціонеру є помітна антистатична дія. Тобто, волосся не так електризується, що особливо порадує власниць пухнастого волосся.
Коли волосся повністю висохне, воно таке гладеньке на дотик, прям дуже приємне. І також бачу, як до нього повертається природній блиск.
Кондиціонер мені сподобався по усім параметрам, починаючи зі складу та аромату, закінчуючи його дією. Дівчата, прям дууже раджу спробувати 🧡 І він дійсно підійде усім типам волосся.
Коментарі (0)