Дифузор "Thai mango & passionfruit"
Bibliotheque de Parfum
Моє знайомство з нашумівшим у спільноті брендом Bibliotheque de Parfum нарешті відбулося. Ці вишукані деталі у пакуванні, висока якість та сама ідея бренду не залишила байдужою і мене.
Хто не в курсі, Bibliotheque de Parfum — це український бренд, котрий націлений розбудити вашу уяву і оживити відчуття та емоції за допомогою якісних, яскравих та креативних парфумів.
Я зупинилась на ароматі для дому, дифозорі, під назвою "Thai mango & passionfruit". Розповідаю, що і як ⬇️
Дифузор приїхав до мене у такій золото-синій тубі. Пакування дуже вишукане та розкішне, вже на стадії розпаковки відчуваєш себе піднесено, в настрої, хочеться одягти шовковий халат та нафарбуватися для цієї події 😍
Всередені були 5 достатньо товстеньких фібрових паличок, вкладиш з рекомендаціями і застереженнями. І сам флакончик, виконаний з товстого прозорого скла та металевою "біркою" з назвою бренду. Об'єм складає цілих 140 мл, виробник зазначає, що цього має вистачити для ароматизації приміщення до 150 днів.
Рідина має у складі екологічно чисті речовини, тому дифузор може використовуватися у приміщенні де є маленькі діти та тваринки.
Обраний аромат "Thai mango & passionfruit" тропічний, піраміда наступна:
Верхні ноти: Маракуйя, апельсин, манго
Ноти серця: Манго, маракуйя
Базові ноти: Кокос, Ваніль, Вершки
Мені дуже подобається різнобарвність звучання. Манго та маракуйя по черзі ніби накривають яскравою та соковитою хвилею. Солодко та водночас свіжо. Кокос та вершки придають аромату ніжності, а апельсин — бадьорості та легкої кислинки. Поєднання нот без прикрас ідеальне, аромат відчувається пікантно та вишукано. Не нав'язливий і не задушливий, він ніжний та охоплюючий, створює атмосферу спокою, розслаблення та відпочинку.
Асоціації: ...Уяви, ти у відпустці, це один з перших днів після приїзду. Добряче виспавшись крокуєш до веранди, де на тебе очікує сніданок: ванільні вафлі, скибочки нарізаного манго та половинки маракуї, вершково-кокосовий коктейль та скляночка апельсинового фрешу. Сонечко ніжно припікає, плавно розкриваючи аромат всієї цієї смакоти. Це дійсно добрий ранок ☀️
Інтенсивність з трьома паличками на найвищому рівні. Я відчуваю його яскраво і постійно.
Тепер аромат мого дому такий соковитий, фруктовий та тропічний, відчуваю себе подумками у відпустці щодня. Bibliotheque de Parfum — це про атмосферність, про вишуканість та якість. Щира рекомендація 🧡
Дівчата, а ви вже знайомі із скарбами від Bibliotheque de Parfum?
Коментарі (0)