Elaine

В пошуках крему на осінь/зиму

В пошуках крему на осінь/зиму

Вітаю, спільното!)

Літо закінчується, тому я активно підшукую на холодиний період року поживний крем для обличчя. Наразі я зупинилась на омолождуючому кремі для обличчя від Genabelle у форматі міні. Це мультифункціональний засіб, який має зволожувати шкіру, відновлювати її захисний бар'єр та прискорювати регенерацію. Засіб підходить для всіх типів шкіри. Основними активними інгридієнтами є пантенол, центелла азіатська, гіалуронова кислота, пептиди і комплекс Ceramide NP (цераміди зміцнюють бар'єр епідермісу, одночасно заспокоюючи його та відновлюючи яскравий тон обличчя). Також виробник обіцяє якісне живлення та омолоджуючу дію.

Мені вистачило мініатюри крему на 10 днів, думаю цього достатньо для попередніх висновків. Я маю жирну шкіру з трохи розширеними порами, виражених зморшок не помічала, сухості чи лущень зазвичай немає, але ближче до зими шкіра все-таки тьмяніє.

Так от, мої враження від Genabelle PDRN Rejuvenating Cream. Крем білого кольору з приємним ненав'язливим ароматом (але він є), має доволі щільну консистенцію, яка втім не лягає плівкою на шкіру, а дуже гарненько впитується. Я користувалась ним і зранку і ввечорі в нинішню теплу пору року і ніяких нових висипань чи закупорених пор не з'явилось. Шкіра після нього не блищить, але й не матує звичайно (у мене жирний блиск з'являвся як і при використанні зволожуючого крему від CeraVe). Щодо живлення та anti-age ефекту говорити рано, але зволоження гарне і з цим кремом шкіра відчувається наче щільнішою.

Єдиний неприємний нюанс - макіяж на Genabelle PDRN Rejuvenating Cream в мене сів погано, крем почав скатуватись. Не заглиблювалась особливо в цю ситуацію, бо планую використовувати його в якості нічного крему, але вважаю, що попередити про це варто.

Менше з тим, я схиляюсь до придбання повнорозмірної версії цього крему на осінь/зиму 2024. Якщо в когось вже був досвід використання цього продукту, буду рада почути ваші відгуки❤️.