SKOMSKA

Шампунь "Шовковий" від бренду Lunnitsa

Продовжую знайомство із брендом Lunnitsa .

Мій стан волосся наразі не найкращий, адже я постійно його фарбую і плюс через палюче сонце воно стало більш сухим , тому захотілось подбати про нього , та підібрати хороший догляд .

Для себе обрала шампунь «Шовковий» від бренда Lunnitsa з олією арганії та арнікою, а також комплексом інших органічних інгредієнтів.

🌙Засіб має стильний дизайн .

🌙Баночка білого кольору , якісна кришечка-дозатор має елементи деревини . Виглядає ефектно в поєднанні.

🌙Формат дозатору дуже зручний . Видає необхідну кількість засобу.

🌙Об'єм : 275 мл

🌙Текстура прозора. Має середню густоту, не надто рідка і не надто густа, що дозволяє їй швидко пінитися при контакті з водою.

🌙Аромат досить легкий - трав'янисто-квітковий , не нав'язливий .

🌙Формула засобу - це «чарівний еліксир» із натуральної арганової олії, пантенолу, вітаміну F, гідролізату шовку та аж 5 екстрактів всіляких рослин (арніки, огірка, ламінарії, виноградних кісточок, алое). , тому ідеально підійде для сухого і пошкодженного волосся

Перед тим, як намочити волосся, виробник рекомендує розчисати його, адже завдяки цьому воно менше заплутається і краще вимиється.

Потім теплою водою добре намочую голову, виливаю трохи засобу у долоні, додаю води і вспінюю.

Наношу пінну «хмарку» на волосся, промасажовую та змиваю .

Засіб чудово очищає з першого разу , але я по звичці використовую двічі.

🌙 приємний дизайн

🌙 зручний формат баночки та дозатора

🌙 економічний у використанні

🌙 приємний аромат , чудово піниться

🌙 гарно очищає волосся , при цьому зволожує та живить (протягом 2ох місяців використання сухі кінчики вже не так плутаються)

🌙 шампунь має зміцнувальну дію і за такий проміжок часу я відслідкувала, що волосся дійсно стало менше випадати і це дуже радує

🌙 волосся після використання рівне , та гарно виблискує на сонці.

Я задоволена результатом та можу рекомендувати ✨

В комплексі також використовую кондиціонер для усіх типів волосся від

Lunnitsa

Засоби чудово працюють в комбінації.

Про нього розповім враження, та поділюсь результатом в наступному дописі🥰