UPD: нова господиня знайшлася
2 класних засоби розшукують нову господиню
Дівчатка, привіт! Ті, хто мене тут вже трошки знають в курсі, що я за свідоме споживання і приведення кількості своїх засобів до мінімуму. Отож, я провела розчищення своїх косметичних засобів і дійшла висновку, що оці два красунчики не використовуються мною від слова зовсім. Містом я зробила пару пшиків і мені не підійшов аромат, а з пінкою була єдина укладка і мені просто ліньки робить ті кучері)))
Трошки розскажу про ці засоби:
1 Міст для тіла парфумований з феромонами "Gold Champ" від MARÊVE мені не підходить за пірамідою. То ж чому він буде в мене займати місце на комоді замість того щоб щодня тішити дівчину, яка буде від нього кайфувати. Згодні зі мною? В описі до аромату зазначено, що аромат розкривається соковитими нотами маракуї та персика, весняною свіжістю конвалії та акордами стиглої малини. Я більше люблю квіткові аромати, то ж у нас не склалося. У баночці 125 мл, то ж є що попшикать. Блискіткі є - вони ледь помітні.
2. Мус для створення локонів Got2b Twisted Double Curling Power Mouse мені дістався від чарівної дівчини саме завдяки подібному посту. Тобто у дарунок. Гарну традицію треба підтримати. Мус допоможе створити рухливе, природне укладання, формуючи чіткі, пружні завитки. То ж дівчата, яка люблять укладати собі спокусливі локони - відгукніться.
Звичайно було би ідеально, якби на ці 2 засоби знайшлася одна бажаюча, бо якщо чесно в мене є тільки одна коробочка для відправки Новою Поштою. Укрпошти поруч немає. То ж радо відправлю ці засоби новій господині.
Чекаю на тебе у коментарях 💜
Коментарі (0)