Sofiia_Ts

Тестую пробники Ahava Uplifting Set

Тестую пробники Ahava Uplifting Set

Нарешті мої руки дійшли до тестування цих пробників, і я поклада великі надії на цей бренд, бо він не бюджетний, і я ним ніразу не користувалась.

Тому обрала минулу п'ятницю, і в суботу я прокинулась з жахливими набряками (фото не для чутливих, буде нижче).

Звичайно це був один продукт лише, але всі враження на кожен з них опишу:

Тестую пробники Ahava Uplifting Set

Крем позиціонує себе як ліфтинговий, для віку 50+ і має широкий спектр дії. Він має легку, напівпрозору білу, але дуже поживну консистенцію, тому він економний, мені пробничка вистачило на 3 рази.

От аромат мені абсолютно не сподобався, це щось між нішевим парфумом і старою помадою 😄 І цей аромат переслідує весь день. В доглядовій косметиці я не фанат таких ароматів, і взагалі уникаю віддушок.

Після крему залишається такий трошки блискучий жирнуватий фініш, поглинувся десь аж за 30 хв. Шкіра на дотик м'яка та гладенька, але самого зволоження мало.

Проаналізувавши склад, він має не дуже стабільні і старі сонцезахисні фільтри, трошки силіконів (це нормально для шкіри 50+), велику кількість рослинних екстрактів та олій і, на жаль, багато віддушки. Тому тут явно не для чутливої шкіри.

Крем підійде для зрілої сухої (чи схильної до сухості) чи нормальної шкіри, яка потребує живлення і натурального сяючого фінішу. Для мене заважкий і має надто насичений склад.

Це уже нічний крем і теж для вікової категорії 50+. Він має уже жирнішу щільнішу текстуру ніж денний крем, але також розподіляється непогано. Колір кремовий.

Аромат повторює попередній крем, але уже чуть легший. Теж надзвичайно економний, пробника вистачить десь на 4 рази.

Крем я наносила після сироватки (огляд нижче), тому оцінити його повністю важко. Так як сироватка була дуже жирна і не поглиналась, я закрила її кремом і думала вона допоможе швидше цьому всьому поглинутись. Але ні, моє обличчя перетворилось в жирний млинець 😂 Таке лице в мене було весь час до сну, він абсолютно не поглинався. Але думаю без сироватки він би швидше поглинувся, але я не ризикну нанести його ще раз (а чому нижче).

Склад тут дуже насичений, він на основі масла каріте та гліцерину, тому і не дивно на його густу щільність. Велика кількість синтетичних емолентів та силіконів, але й рослинних екстрактів лиш показують, що не підійде для чутливої шкіри. Ну і віддушки теж багато.

Крем теж підійде для зрілої сухої шкіри, не чутливої, яка потребує живлення.

На цю сироватку я покладала більше надій, бо я вже вхожу в категорії 25+ 😄 Тут уже продукт важко оцінити, бо пробник має лиш 0,5 мл, це лиш на один раз використання.

Сироватка має маслянисту олійну силіконисту середньої густоти консистенцію золотого відтінку. Аромат повторює лінійку, але тут він уже поприємніший, без приторності.

Сироватка добре розподілилась по шкірі, по ній класно та зручно проводити масаж обличчя. Але моя шкіра таке не любить, то я суто нанесла та чучуть помасажувала. Шкіра набула червоного кольору в районі Т-зони, але не критично. Тому залишила її. Пройшло 20 хв, вона так і не поглинулась, тому я просто нанесла крем поверх. Відчувався плівкою на шкірі все одно.

Склад тут зразу видно через текстуру, він на основі масла катіре з силіконами. Дуже багато віддушки, і аж на кінці трошки корисних олій. Тут треба контролювати, щоб засіб пори не забив.

Підійде теж більш зрілій та сухій шкірі, яка не має схильності до комедогенності. Вона буде пом'якшувати шкіру та вирівнювати її.

І останнє це провал і абсолютно крем не для мене.

Він має найщільнішу текстуру зі всіх, хоча здається легка з вигляду. На дотик вона дуже жирна, що аж важко розподіляти по шкірі. Аромат тут схожий до сироватки, більш приємний та трохи з кислинкою. Колір білий напівпрозорий, і має легкий шимер. Вистачить мінімум на 5 разів, бо його потрібно зовсім трішки.

Склад тут найбільший зі всіх, теж повторює багато моментів з кремів, це силікони, емоленти, олії і багато віддушки.

Після крему теж фініш дуже жирний і відчувався як плівкою, не поглинався. Але я його лишила.

І ЩО Я БАЧУ ЗРАНКУ! МОНГОЛ ДИВИТЬСЯ НА МЕНЕ В ДЗЕРКАЛО!

В мене були величезні набряки навколо очей, ніби я пила всю ніч 😂 Я зразу побігла випити антигістамінні препарати, набряк трошки впав, але до кінця дня все одно ще був. В мене шкіра чутлива, але більше на агресивні засоби з кислотами чи скраб. Алергічних реакцій в мене ніколи не було, тому тут я була дуже здивана. І через такий величезний склад важко визначити, на що це могло бути.

Розумію я хотіла позбутись перших зморшок, але не таким методом 😄

Коротше, лінійка не для мене абсолютно, але я і не входила в цільову аудиторію. Проте такої реакції я не очікувала. Навіть тестування на руці не допомогло зразу побачити алергію. Тому вчитуємся у відгуки і 100 разів думаємо, чи за таким кремом ми прийшли.

Ця лінійка справді для сухої зрілої шкіри, яка не має чутливості. Вона може зробити обличчя м'яким через свою поживну текстуру та склад. Але явно не мою.