Mila__Mi

Прийшов до вподоби моїй чутливій шкірі голови

Прийшов до вподоби моїй чутливій шкірі голови
Прийшов до вподоби моїй чутливій шкірі голови

Раніше я побоювалася користуватися такими засобами, мов вони ж можуть дратувати мою, і без того чутливу шкіру. Але ж як я помилялася і тепер шкодую, що не познайомилася з таким продуктом раніше.

Тепер це мій другий скраб для шкіри голови, який я спробувала цього літа (та і загалом вперше спробувала такий продукт тільки цього літа) і враження у мене дуже приємні 🥰

Напочатку засіб знаходився у коробочці, яка з обох боків мала захисні наліпки. Дизайн приємний в біло-блакитних тонах, у мене це завжди асоціюється з чистотою.

Всередині знаходиться сам тюбик, об'ємом 125 мл і має зручний у використанні дозуючий носик (по нього більш детально розповім трохи нижче).

На зворотній стороні коробочки та туби можна знайти детальну інформацію (вона там ідентична) про засіб: опис самого засобу і основних компонентів, склад, спосіб застосування, запобіжні мірі і таке інше.

У складі можна знайти такі діючі компоненти:
Натрію хлорид - часточки солі, одна з основ скраб-пілінгу.
Рисова пудра - абразив для делікатного очищення та відлущущення ороговілих клітин, сприяє поліпшенню мікроциркуляції.
Кокоїл ізетіонат та кокамідопропил бетаїн - м'які очищувачі компоненти.
Олія лопуха -
тонізує, надає бактерицидну дію, заспокоює шкіру, зміцнює коріння, покращує структуру волосся та нормалізує діяльність сальних залоз.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Гідролізований пшеничний протеїн - фітопептид; зменшує запалення, зволожує та пом'якшує.
Гідролізат клейковини пшениці - антиоксидант для волосся; підтримує фізіологічні функції кератину волосся, забезпечують його харчування та захищає від пошкодження.
Гідролізат кератину - сприяє зміцненню волосся, перешкоджає його випаданню, покращуючи його ріст та зовнішній вигляд.
Гідролізат шовку - покращує зовнішній вигляд волосся. Надає гладкості та шовковистості.
Олія перцевої м'яти - надає приємну охолоджуючу дію, освіжає та тонізує.

Дозатор і справді дуже цікавий, наче і в нього такий простий механізм, але такий виходить маленький magic ✨

Отже, спершу розкручуємо дозатор (під яким знаходиться захисна-пломба з фольги), далі знімаємо саму фольгу.

Після закручуємо дозуючу кришку і робимо маленький круть (фото в галереї) і вуаля, з носика буде виходити скраб-пілінг. Наче як зайчик захований у норі 🤭

Аромат приємний, солодкувато-освіжаючий. Як цукерка з м'якою м'ятою 🌿 Хочу собі шампунь і маску з таким ароматом, щоб волоссячко потім так пахло 😍

Колір білий.

Консистенція кремова, легка з відчутними часточками солі і рисової пудри. Це саме делікатний пілінг для чутливої шкіри голови.

Користувалася даним скрабом 2 рази на тиждень, як рекомендує виробник. Хоча, чесно кажучи мені хотілося використовувати його після кожного миття голови (мию голову через день і на тиждень це виходить 3-4 рази) 😁 От настільки він мені сподобався.

Наносила пілінг на вологу шкіру голови, перед її миттям. Завдяки дозуючому носику, засобом дуже легко користуватися. Ви може одразу наносити його по пробору, або спочатку нанести на долоню, розподілити його в обох руках і вже після нанести на шкіру голови.

Звичайно я рекомендую наносити його на всю шкіру голови, а особливо приділили увагу зоні чубчика, де швидше за все брудниться голова.

Добре масажуємо шкіру голови впродовж 2-3 хвилин. При достатній кількості води на шкірі голови та волоссі в прикореневій зоні, скраб-пілінг утворює м'яку пінку, яка додатково очищує шкіру. При скрабуванні я вже відчуваю приємну освіжаючу дію.

2-3 хвилинки помасажувала і мию голову шампунем, змиваючи залишки пілінг-скрабу і доочищую волосся та шкіру голови.

Що ж по дії?
🔹надає освіжаючу (навіть трошки охолоджую) та тонізуючу дію
Відчуття свіжості триває ще кілька годин після використання пілінг-скрабу.


🔹дає додаткове очищення і надає легкого прикореневого об'єму

Об'єм особливо помітний в перший день використання засобу. Щодо очищення, то дуже відчувається як шкіра "дихає", наче на ній було так багато бруду і він весь змився, дуже приємне відчуття.


🔹відлущує відмерлі клітини, зменшує лупу, покращує мікроциркуляцію та стимулює ріст нових волосинок
На фото можете побачити маленькі часточки лупи ДО і чисту, сяючу шкіру після використання пілінг-скрабу


🔹трохи подовжує чистоту волосся, діючи по накопичувальній
Через декілька тижнів використання ви помітити цю дію, як тільки шкіра почне отримувати якісне очищення і позбавиться відмерлих клітин. А ще помітила, що він прекрасно взаємодіє з безсульфатними шампунями, бо для моєї жирної шкіри голови з ними чистота триває 1 день (в більшості випадках), а ось пілінг-скраб подовжує чистоту волосся ще на пів дня і я можу мити ними голову через день.


🔹не дряпає шкіру та не викликає подразнень, бо дуже делікатно очищує

Я задоволена, що змогла знайти такий класний та дієвий засіб для свого жирного типу волосся та чутливої шкіри голови. Однозначно можу рекомендувати даний засіб 🩵