Олена Романюк

Догляд за волоссям з Matrix Food For Soft

Догляд за волоссям з Matrix Food For Soft

Привіт 🌻 У подарунок до придбання кондиціонеру Matrix Mega Sleek я отримала набір зразків лінійки для зволоження волосся Matrix Food For Soft💚, шампунь та кондиціонер.

Так як, моє волосся за останній місяць спеки стало виглядати пошкодженим, я була не дуже задоволена його станом, то спочатку почала тестувати засоби для зволоження волосся.

Далі, я покажу результат за 5-ть використань, мої враження та розглянемо нюанси з використання цієї лінійки.

Набір зразків я отримала в ось такій листівці з детальною інформацією про усі засоби лінійки Food For Soft .

До речі, на сайті MakeUp майже щотижня є цікаві акції бренду Matrix, можна вигідно придбати потрібні засоби та отримати подарунки.

Шампунь для зволоження волосся Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo 💚

Об'єм - 10 мл, зручно й достатньо (на довжину волосся трохи нижче плеч, тонке та не густе, висиачило на 5 використань)

Аромат - карамельно-яблучний, мені дуже сподобався

Консистенція - рідкувата, у порівнянні зі звичними шампунями, але зважаючи на формат пробнику, то проблем з дозуванням у мене не було.

Текстура - ніжна, мені схожа на лів-ін більше

Піноутворення - якісне, але без шапки, бульбашки дрібні

Склад - шампунь сульфатний, містить sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, є amodimethicone (це силікон, але він не створює сильних нашарувань та вимивається sls), на зволоження працюють гіалуронова кислота, олія авокадо.

Виробник наголошує на веганській формулі і тому, що цей шампунь створено саме для домашнього догляду.

Детальніше склад можна прочитати на сторінці засобу.

Спосіб використання - нанести на вологе волосся шампунь у кількості з монету (напевно, 10 грн, буде оптимально 😅). Зауважу, що це інформація саме зі зворотнього боку пробника

Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner 💚

Об'єм - 10 мл, шампунь я використала швидше, а кондиціонер ще лишився, через свою концентрованість та ефективність з малої кількості

Аромат - карамельно-яблучний, на волоссі згодом зовсім трохи відчутний.

Консистенція - кремоподібна, легка, у мене знову асоціації з лів-іном

Текстура - при нанесенні одразу відчувається зволоженість та гладкість пасм волосся. Засіб дуже концетрований, його треба зовсім трішки.

Склад - cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, behentrimonium chloride, parfum / fragrance, amodimethicone, це інгредієнти на старті складу, жирний спирт, силікони й ПАР, яка покращує та пом'якшує волосся. Є олія авокадо та екстракт листя розмарину

Детальніше склад можна прочитати на сторінці засобу

Спосіб використання - нанести на вологе волосся на 1 хвилину, змити з водою. На листівці порада у витримці на волоссі - 1-3 хвилини.

На момент початку використання засобів лінійки Matrix Food For Soft, я не дарма замовила кондиціонер для гладкості цього ж бренду.

Через спеку та невдалий кондиціонер моє волосся виглядало сухим, кінці були, наче після невдалого висвітлення. Так, моя провина, не ховаю волосся і +40 не пішло йому на користь, колір висвітлюється, але страждає сама текстура.

Моє волосся - натурального, світлого кольору, тонке, низькопористе, не люблю силікони, шовк й кератин 🙈 Тому з пересторогою взялася тестувати засоби цієї лінійки.

Я була вкрай здивована, але :

  • Шампунь якісно очищує шкіру голови, майже до скрипу, не плутаючи довжину. І його потрібно зовсім мало!
  • Шампунь дає неймовірний об'єм та чистоту на 2 дні, можна було і довше, але через спеку, просто хочеться змити зайве з волосся
  • Шампунь не пересушує шкіру голови, волосся залишається м'яким і не плутається!
  • Кондиціонер - це кохання, хоч і силіконове 😅, робить волосся дуже щільним та гладеньким
  • Кондиціонер дійсно полегшує розчісування, навіть більше, з ним, у мене немає потреби в цьому 🙈 Так, зранку, волосся не плутане, лежить рівно. Але, зауважте на мій тип, низькопористе волосся
  • Кондиціонер лише раз переобтяжив мені волосся, тоді, коли я потримала його більше 3 хвилин. У інші використання, я дотримувалася 1 хвилини і жодного проблем з начебто брудними пасмами, у мене не було.

А тепер, суб'єктивні роздуми, виходячи з потреб мого волосся, склад лінійки Matrix Food For Soft, не самий оптимальний для нього, але, якщо використовувати згідно порад виробника, зважаючи концентрованість засобів, наносити не багато кондиціонеру, ретельно змивати шампунь, то ефект дійсно вражає.

Волосся знову стало щільніше, еластичніше, гладким, не електризується, не плутається.

Я рада, що випала нагода спробувати цю лінійку, яка повністю виправдала свою назву 💚