ksnklb

Хороший тонізуючий шампунь

Нещодавно до мене потрапила мініатюра цього шампуню у руки, і я дуже зацікавилась нею, адже раніше мені подобався шампунь від Vichy. Мініатюра у мене у вигляді тюбика 50ml.
Колір шампуню білий, однорідний, без переливів. Запах асоціюється з чистотою 😅 насправді він нагадує правильні порошки, що мають надати ефект свіжості.
Шампунь густий та однорідний. Піниться середньо,досить добре, піна утворюється пухка та дрібненька.
На початку складу є сульфати, ПАР, лимонна кислота, далі ніацинамід, саліцилова кислота, вітамін Е.
Одразу після змивання шамупню моє волосся гладке та не заплутане. Після сушіння з термозахистом Joko Blend, стан волосся мене задовольняє навіть якщо я не використовувала маски та кондиціонери. Хоча так, для гладкості та кращого вигляду кінчиків хочеться додати принаймні бальзам. Фото волосся, яке вимите цим шампунем, можете побачити нижче).
Якщо казати про стан кінчиків, бо так, вони не пересушені і волосся легко розчісується, не сплутане.
Якщо казати про стан шкіри голови, то шампунь не викликав лупи навіть при використанні цього шампуню кілька раз підряд, не викликав свербіжу. Волосся брудниться у своєму звичному темпі. Та одразу після миття шкіра голови досить добре очищена, відчувається свіжість.
Основна проблема з якою шампунь має боротись – це випадіння волосся, зараз у мене її немає, та я помітила що під-час миття волосся випадає менше, тому можу зробити висновок, що можливо шамупнь робить його більш міцнішим.