Alina_Demchenko

Бестселлер в Середзем'ї : Landor Soul Portal Kaif

Вічно зелені галявини, проміні сонця і спокій. Тугі соковиті яблука на деревах увібрали в себе ранкову росу, прохолодний вітерець колихає білосніжні квіти. Трава м'яка, ніжна і в повітрі вітає аромат фруктів.

Саме подібні асоціації викликає цей аромат з перших секунд знайомства. Навіть з дороги, він зачарував мене більше всього і після місяця знайомства, я нарешті готова розповісти про нього.

Ще з флакону, я відчула кислий фруктовий аромат. Ці фрукти доволі прохолодні, з легкою водянистістю і мускусом. Так, його відчутно навіть з флакону, але навіть з моїми складними відносинами з цією нотою - мені він тут подобається. Є фантомне відчуття кислих яблук, які тільки що зірвані з дерев, але такі відчуття виникають лише з флакону. Під час розпилення, відчувається танок декількох нот і головне відчути їх, зачіпитися за їх магічне звучання, бо ця краса так швидко проходить, а так хочеться послухати її подовше. Так ось першим я відчуваю бергамот. Насичений, терпкий і кислуватий, наче до нього доєднався грайливий лимон. Другим за звучанням - ананас. Як і перша нота , він терпкий, але по мірі нагрівання стає більш солодким і соковитим. Ці ноти - роблять старт багатогранним і дійсно оригінальним. До ананасу я звикла, як до чогось солодкого, але в цій композиції він відкрився для мене по новому, більш прохолодно, навіть нагадує якийсь освіжаючий напій. Його звучання допомагає заспокоїтись, розслабитися і наче освіжитися. Саме тому слухати старт - неймовірно приємно.

Аромат поступово нагрівається і разом з тим - міняється. Кислі, терпкуваті ноти, стають більш солодкими, з'являється більш тропічна нотка, але парфум не змінює температуру. Він все що свіжий, грайливий і викликає асоціацію з якимись казковими галявинами і Шир - ідеальне місце для цього аромату.

Фруктові ноти, які яскраво відчуваються і в середині, поєднуються з легким квітковим ароматом . Аромат дуже гарно балансує. Жоден з фруктів не має і натяку на варення чи компот. Це стигло і соковито. Квіти ж звучать волого, від них йде легка прохолода, повітряність. Можливо в середині заховано також дерево чи якась фужерна нота. Бо ще зі старту, я відчувала її, витонченність, "білий відтінок" цього аромату.

Через годину, дерево стає більш активним, але не забирає всю увагу. Фрукти вітають у повітрі, а боизько до шкіри сидить легка терпкість. Суха деревина здається доволі знайомою, дуже приємною. Незвичною частиною аромата, є легкі ноти які я зустрічала в одному з ароматів, які не дуже полюбляю - Kirke. Ні, ні - це не дюп і не родич, не подумайте. Одна єдина нота, яка мені подобалась в тому ароматі,перекочувала в цей аромат. Можливо це поєднання нот, бо складно відрізнити що саме це.

Піраміда аромату:

• Старт: Ананас, Бергамот, Маракуя. Якщо ананас і бергамот я відчула, зуміла прослідкувати, то от за третьою красунею не прослідкувала... або прослідкувала в базі. Є відчуття що саме ця нота, наштовхнула мене на думку про Kіrke. Бергамот тут дуже гарний. Він трошки ефірний, насичений, терпкий але в міру, не бере на себе зайвої уваги. Ананс теж дуже звабливий, міняється з кислого на солодкий, але не йде в конфетюр.
  • Середні ноти: Персик, Півонія, Фрезія. Окремо кожну ноту я і не відчула. Вони так гарно поєднались, так плавно звучали що і не хотілось шукати кожну з них. Хотілось просто насолоджуватися цією грою і піддатися на почуття. Єдине що я хочу відмітити - грамотне поєднання нот. Ананас перейшов в персик, фрезія перейшла в дерево, зробивши тим самим "градієнт".
  • База: Бурштин, Кедр, Мускус. От що що, а смолистості в ароматі я не відчула. Бурштин доволі яскрава нота, але тут вона не виступала ніде і не зіпсувала свіжу красу аромату. Мускус - прохолодний, трошки солодкуватий. Він додає ефект "другої шкіри" , бо дійсно, я наче приросла до аромату. Кедр тут чарівний. Все в міру.

Цей аромат, один з найграмотніших від цього бренду ( я кажу саме за ті, які тестувала). Все плавно, без різкості, без нот, які тягнуть на себе "ковдру". Це вийшла дуже врівноважена композиція, свіжа і стійка. База, яка звучала стримано, додала цьому аромату статності і стійкості, подарувала гарний шлейф. Чарівний старт, який показав шикарну взаємодію, переход до наступного етапу. Це щось королівське.

Саме тому, розпиляючи аромат, я бачу перед собою чарівну Кейт Бланшет у ролі Галадріель. Чарівну і неземну, прекрасну ельфійку, яка дарує своє світло всім навколо. Аромат такий же затишний і легкий, сильний і ніжний водночас.

Можу сміливо сказати що на данний момент, це явно мій фаворит у цього бренду.

Якщо казати про родичів аромату, то щось є від Incanto Shine. Але аромати інакше сприймаються, хоч мають ідентичну піраміду. Тут виступає сильніше деревина, більш свіжий, персик менш помітний, квіти не такі яскраві, а ось бергамот відчувається більш правильно. Так, яблука і там і там - фантомні, можливо через це я і згадала взагалі про Salvatore Ferragamo.

Так чи інакше - раджу спробувати. Стійко, бюджетно і доступно в тревел форматі)