olena_glossy

Spectrum: сонцезахисний крем SPF 50 від Piel Cosmetics

Spectrum: сонцезахисний крем SPF 50 від Piel Cosmetics

Завжди ціную бренди, які піклуються про своїх клієнтів і пропонують продукцію у форматі пробників. Це справжня турбота, адже навіть найкращі засоби можуть не підійти вашій шкірі, і можливість спробувати їх заздалегідь дуже виручає :)

Хочу коротко поділитися своїм досвідом використання SPF 50 UVA/UVB Spectrum від Piel Cosmetics, який пробувала у форматі пробника. Як власниця жирної шкіри, хвилювалася, що крем може виявитися надто щільним, саме тому вирішила спочатку спробувати невелику кількість.

Крем у квадратному білому пробничку зі зручними засічками для відкриття. Проте я відкрила його ножицями, щоб не втратити жодної краплини продукту. З двох сторін етикетки-наліпки, на пробнику є QR-код, за яким можна придбати крем. Об’єм - 3 мл.

Склад: Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Propylheptyl Caprylate, Cyclopentasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Panthenol, Caprylyl Methicone, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Artemia Salina Extract, Betaine, Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Honey, Pectin, Oenothera Biennis Oil, Argentum Colloidale, Sodium Hyaluronate, Stearyl Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Tocopherol, Glycine Soja Oil

Крем розроблено на основі хімічних фільтрів, які ефективно захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання типів UVA та UVB:

🔸Octocrylene - поглинає ультрафіолетове випромінювання у діапазоні UVB (при довжині хвилі: 280-320 нм з максимальним захистом при 304 нм.)

🔸 Ethylhexyl Methoxycinnamate - поглинає ультрафіолетове випромінювання у діапазоні UVB (при довжині хвилі: 280-320 нм з максимальним захистом при 310 нм.)

🔸 Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate - поглинає ультрафіолетове випромінювання у діапазоні UVА (при довжині хвилі: 320-400 нм з максимальним захистом при 354 нм.), фотостабільний.

🔸 Butyl Methoxydibenzoylmethane - поглинає ультрафіолетове випромінювання у діапазоні UVА (при довжині хвилі: 310-400 нм з максимальним захистом при 360 нм.)

🔸 Ethylhexyl Triazone - поглинає ультрафіолетове випромінювання у діапазоні UVB (при довжині хвилі: 280-320 нм з максимальним захистом при 314 нм.), фотостабільний.

Які корисності? 👇🏻

  • Екстракт Артемії (ракоподібні) - захищає клітини ДНК від руйнування та підвищує стійкість шкіри до сонячного випромінювання, а також захищає від температурних стресів.
  • Hydraporine™ (Aqua, Betaine, Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Honey, Pectin) - забезпечує тривале зволоження і посилює захисні властивості шкіри.
  • Пантенол - зволожує, заспокоює та сприяє регенерації.
  • Вітамін Е - захищає шкіру від вільних радикалів, підвищує її тонус та еластичність.
  • Наносрібло - має протиалергічні та антибактеріальні властивості.
  • Гіалуронова кислота - глибоко зволожує і захищає шкіру від фотостаріння.

Враження від Spectrum. Крем білого кольору з легким косметичним ароматом. На перший погляд він здається досить щільним, насправді наноситься і розподіляється по шкірі легко. Спочатку шкіра виглядає блискучою, і це може викликати занепокоєння. Але через 5-10 хвилин цей жирний блиск поглинається, залишаючи природний сяючий фініш. Крем не створює відчуття маски, лежить на шкірі комфортно. Засоби з таким фінішем припудрювати - тут теж жодних проблем.

Тестувала цей крем у дні з дуже активним сонцем, і жодного почервоніння або реакції на сонце не помітила.

Який висновок? На мою думку, Spectrum найкраще підійде власницям сухої та нормальної шкіри, адже крім сонцезахисних властивостей він ще й доволі поживний. Природній сяючий фініш на такій шкірі лежатиме ідеально.