Пептидний крем для обличчя|Cos de BAHA
Наразі,це вже другий продукт на моїй поличці від цього бренду
Першим засобом-була сироватка з молочною кислотою,яка має результативність,а детальніше можно прочитати ось тут https://club.makeup.com.ua/post/42722/
Часто ці засоби є на знижках,тому це подвійна приємність,якщо косметика не тільки ефективна,а ще й додається до кошику за приємною ціною.
Склад крему є доволі гарним,окремо виділяю наявність таких складників
-Ніацінамід-рекомендований у догляді за проблемною шкірою,схильною до висипань та запалень.
-Алоє-втримує вологу у шкірі та підтримує гідробаланс
-Гіалуронова кислота - зволожуюча функція,надає пружності та еластичності шкірі
-Пантелон-заспокоює шкіру,зменшує подразнення
-3 види пептидів-підвищують еластичність та пружність шкіри,тим самим мінімізують мімічні зморшки
-Сквалан-вирівнює колір та тон шкіри,має пом'якшувальну дію для шкіри
-Алантоїн-підходить для чутливої шкіри,має безліч функцій: зволожуючу,протизапальну,заспокійливу, загоювальну.
Крем має картоне пакування,всередині є туба,об'ємом 45 мл.Туба має гарний колір і можливо це не так важливо,але це мій улюблений колір,а тут він саме такий насичений,тому цей дизайн мені вже автоматично сподобався.Туба має захисну фольгу,це великий плюс.
Туба має кришечку,яка міцно закривається та "цокає"при закритті,таким чином я точно розумію,що на кришечку добре натиснула та закрила її.
Текстура крему невагома,легка та ніжна.Таку текстуру значно легше та краще наносити на шкіру.Після нанесення немає відчуття липкості або мастної плівки,залишаються лише поодинокі білі розводи,але вони потім зникають після того,як крем ввібрався.
Шкіра після нанесення не перевантажена та зволоженна.Саме що головне,що важливо мені,як володарці проблемної шкіри,моя шкіра і так схильна до жирного блису,проте з цим кремом я не стану "млинцем",навіть якщо нанесу цей крем в ранковій рутині,а не вечірній,та сміливо можу йти після нанесення по своїм справам.Ефекту "мастного млинця"я не побачила і це чудово,а ефект здорового сяйва на обличчя побачила.Крем має наче накопичувальний ефект,чим далі-тим краще шкіра. Крем чудово контактує з іншими сироватками та CC або BB-основами.
Два засоби,які я придбала для ознайомлення з цим брендом вразили,по-перше ефективністю,а по друге-ціною.Бренд має безліч сироваток,які підійдуть шкірі з різними проблемами,параметрами та особливостями.Особисто я за те,щоб у бренду з'явилися наприклад,гелі або пінки для вмивання.
Cos de BAHA має також різні пробники,які є зручними та практичними,я завжди за такі мініатюри,тому для ознайомлення з даним брендом можна почати вже з них,я сама маю ще пр обник пептидної сироватки і це дуже зручно.
Коментарі (0)