saybeautyk

Barbers | Miami Premium Shower Gel

Barbers | Miami Premium Shower Gel

…якими я з задоволенням користуюсь і сама :)

У нас вже був гель для душу з ароматом Sacramento (огляд туть ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/37601/ ).

Але, на жаль, він відправився на роботу до хлопця і вже закінчився, тому цього разу на заміну він обрав аромат Miami.

Наші враження та який з двох мені все таки сподобався більше - читай далі😉

Barbers | Miami Premium Shower Gel

Гель у стандартному пакуванні бренду - велика пузата пляшка обʼємом аж цілих 500 мл). Має зручний дозатор-помпу.

Вся інформація про склад, спосіб застосування, терміни придатності та виробника вказана на задній частині пляшки.

Цей гель на основі однієї жорсткої та суміші мʼяких ПАР - завдяки такій комбінації очищує він ефективно, але без пересушування.

Також в складі присутні гліцерин, екстракт насіння конопель (який регулює роботу сальних залоз), пантенол (заспокоєння) та ефірна олія лайму (протимікробний і тонізуючий ефект).

Консистенція у гелю чудова - вона не надто рідка, але водночас і не щільна. Ідеально для такого виду засобу 👌🏻

Колір - ніжно-лазурний 🌊 нагадує океанські хвилі.

Взагалі головна перевага гелів Barbers - легкість у використанні. Засіб дуже швидко і легко збивається між долонями у повітряну пінку, що делікатно, проте ефективно очищує шкіру без відчуття «до скрипу». Саме за це я і полюбила гелі бренду, бо іноді буває спінюєш засіб, а він як молочко між руками.

Я такого не люблю, а з Barbers все якраз навпаки.

Ну і найголовніша перевага - те, що цей гель підходить моєму коханому і не надто сушить йому шкіру (бо на роботі він постійно приймає душ у воді зі свердловини, а ви розумієте, наскільки вона жорстка).

Аромат - це окрема тема.

Він тут насичений, свіжо-цитрусовий з легкими нотками терпкості. Саме такий аромат я собі уявляю, коли чую «чоловічий гель для душу».

Коханому моєму все подобається, хоч йому завжди складно догодити з запахами) але Barbers вдало це роблять.

Я теж підсіла на цей гель, але більше через його очищувальної властивості та чудову здатність до піноутворення :) все ж таки саме аромат Miami більш чоловічий і брутальний, в той час як Sacramento був унісексовий і з нотками навіть трохи димної солодкості. Тому для дівчат більше підійде другий варіант, в той час як для чоловіків версія Miami - попадання 🎯

Гелі для душу бренду Barbers однозначно надовго поселилися в рутині мого чоловіка і не планують її покидати. Наступним на черзі через декілька місяців буде гель з ароматом Dallas🧡

Засоби бренду прекрасно підходять, щоб порадувати свою другу половинку як просто в рандомний день, так і на свято, адже в асортименті повно чудових подарункових наборів. Тішуся, що в нас є такі якісні та естетичні бренди 🥰