Сонцезахисний бальзам для губ Floslek Sun Care Derma Basic Moisture Lipstick SPF 30
На літо та на зиму
Я детально продивилась багато бальзамів для губ з СПФ і зупинилась на цьому бальзамі, тому що він містить сучасні сонцезахисні фільтри і при цьому доступно коштує. Сонцезахисний бальзам для губ Floslek Sun Care Derma Basic Moisture Lipstick SPF 30 я придбала за 150 гривень, зараз він коштує 110. Бальзам у стіку, 4 грами, користуватись можна 6 місяців після відкриття. Додатково був запакований у картонну коробку.
Пластиковий стік абсолютно типовий для гігієнічної помади категорії мас-маркет, однак, бальзам має хороший склад, в описі від MAKEUP на сьогодні склад не вірний, реальний склад:
Octyldodecanol*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil*, Helianthus Annus Seed Cera*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Stearyl Heptanoate*, Ethylhexyl Triazone, Stearyl Caprylate*, Hydrogenated Castor Oil*, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Synthetic Wax, Olus Oil*, Mangifera Indica Seed Butter*, Glyceryl Stearate*, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annus Seed Oil*, Sorbitan Tristearate*, Citric Acid*, Aroma.
* позначені компоненти природного походження
Сонцезахисні фільтри в ньому сучасні та фотостабільні:
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine — Tinosorb S, високоефективний фільтр широкого спектра поглинання UVA та UVB.
Ethylhexyl Triazone — Uvinul T 150, найбільш потужний та фотостабільний UVB фільтр.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate — Uvinul A Plus, УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні UVA
Також у складі є цінні олії, синтетичний віск, невелика кількість вітамінів. В бренду є і зимовий сонцезахисний бальзам для губ з дещо іншим профілем олій, але за відчуттями цей бальзам може підійти й на зиму.
Опис виробника:
Веганська помада з SPF 30, мигдальною олією, олією ши, олією манго та вітаміном Е для догляду та захисту шкіри губ, схильної до сухості та розтріскування.
Дія:
Дарує відчуття захищеності губ від впливу сонячних променів вже після одного нанесення,
Помітно доглядає за губами,
Приносить миттєве полегшення потрісканим і сухим губам,
Робить шкіру більш еластичною,
Надає відчуття інтенсивного змащення губ.
Чудово працює як основа під помаду.
Як використовувати?
Рівномірно нанесіть потрібну кількість засобу на губи приблизно за 30 хвилин до виходу на сонце. Повторно наносити кілька разів на день, особливо після вмивання або витирання препарату.
Мої враження:
Бальзам має приємний солодкуватий фруктовий запах. Упакування типове, пластикове, бальзам щільно закривається, кришка не тріснула. За відчуттями на губах це теж типовий хороший бальзам для губ, який можна придбати за 100-200 гривень, не можу сказати про нього нічого особливого, хоча зустрічала й гірші бальзами. Якщо ви вже використовували бальзами такого типу, то вам знайомі ці відчуття на губах: змащено жирненьким. Поверх бальзаму можна нафарбувати олівцем або матовою помадою, все як завжди з бальзамами для губ, тільки цей ще захищає від сонячного випромінювання, мені складно оцінити його ефективність в цьому плані, шкіра губ і так не засмагає, візуально губи не змінились, до того ж, останнім часом я забуваю використовувати бальзами для губ, тому що почала наносити ламелярні продукти у своєму вечірньому догляді на губи теж, не можу сказати, що раджу так робити, все ж таки це продукти для обличчя, але губи відновились дуже добре і вдень я не відчуваю потреби у бальзамі, мушу працювати над формуванням цієї звички, оскільки косметологи переконали мене в необхідності та безпечності захисту губ від сонця.
Коментарі (0)