Глибоке очищення без шкоди для волосся
НОВИНКА! Шампунь для глибокого очищення від українського бренду натуральної косметики для волосся - Meloni
Продовжую знайомитися з новинками бренду і з кожним разом все більше закохуюся у нього 💕
Кому цікаво можете почитати відгуки на засоби бренду, які я спробувала раніше ⬇️
Кондиціонер для волосся, який підкорив моє серце 🫶🏻
https://club.makeup.com.ua/post/35422/
Шампунь та маска з відновлювальної серії з кератином та гідролізатом шовку🤍
https://club.makeup.com.ua/post/34880/
Розмариновий тонік 💚
https://club.makeup.com.ua/post/47586/
І якщо ви ще досі не знайомі з Meloni, раджу скоріше познайомитися, бо у них дуже класні засоби для волосся (і також у них формат засобів travel size 😉).
А я тим часом розповім про шампунь, який мене приємно вразив ⬇️
Оформлення та пакування:
Даний шампунь за форматом і дизайном мені нагадує шампунь з відновлювальної серії, тут також біла пляшечка з приємним оформленням і кришкою фліп-топ. Візуально відрізняється кольором букви М і звичайно самим ефектом.
На пляшці є етикетка з описом призначення, складом, застосуванням та іншою інформацією про виробника.
У складі містить:
м'які очищуючі компоненти кокоамфогліцинат, кокоїл глутамат натрію, лаурилглюкозокарбоксилат натрію), зволожувачі (гліцерин, гідролізовані білки пшениці та пропандіол), кондиціонуючі компоненти (есафлор - гуар хлорид та інші), поживні олійки олію авокадо та мигдалю).
Аромат, колір, консистенція та піноутворення 🫧
Аромат дуже приємний з цікавим розкриттям. В ньому я відчуваю фруктові ноти, охоплені древесними нотами та олією аргани чи макадамії (хоча їх немає у складі, але я точно чую одну з них).
Він такий розкішний, теплий та ненав'язливий. Для мене він асоціюється з осінню, трохи опалим листям 🍁 Ох, якби ж знайти такі парфуми на ту пору року 😍
На волоссі аромат тримається в перший день після миття голови, на наступний вже його не відчуваю, а так хочеться 👀
Колір: має злегка жовтуватий відтінок, через олійки у складі.
Консистенція ріденька, адже шампунь не містить загущувачів.
Піноутворення тут дуже гарне, пінка при контакті з водою утворюється дуже швидко. Вона така м'яка, пишна і в ній справді відчувається олійки, які й надалі додадуть волоссю того вау ефекту 💘
Який він на дії?
І тут саме цікаве 🤔 Я люблю випробовувати засоби на їх дію. І тут не обійшлося без експерименту 😁
Зазвичай я мию голову через день, але тут вирішила помити її аж на третій день (тобто волосся біля коренів було вже дууже брудне 🤪).
І ось настав зірковий час глибокоочищуючого шампуню від Meloni. У якості мого звичайного миття голови через день він добре себе показав, жодних нарікань до нього в мене не було.
Але, ось я помила ним свою трьох денну брудну голову 😄 , промила голову двічі біля коренів і що ви думаєте? Шампунь ідеально очистив шкіру голови і волосся від жиру, бруду, зайвого себуму. Я дійсно була приємно вражена чистотою свого волосся. І зовсім не скажеш, що я збила йому свій звичний режим миття.
Тобто, тест на реальне глибоке очищення шкіри голови та волосся він пройшов👌🏻 Для мого жирного типу волосся це ТОП знахідка.
Що ж за ефектом по довжині волосся?
Я не раз писала (хто давно мене читає, той знає), що всі шампуні я тестую на дію соло, тобто, суто миття голови шампунем без додаткового використання бальзамів, масок, кондиціонерів. Якщо шампунь гарний, то він буде добре працювати сам по собі.
Отож шампунь:
▫️зволожує та розгладжує волосся
▫️на всі 100% полегшує розчісування (і мене це дуже тішить)
▫️робить його неймовірно м'яким на дотик (наче на волосся щось наносилося додатково, але ні)
▫️надає волоссю блиску
▫️не викликає подразнень та завдяки своїй чудовій формулі підходить для щоденного використання
Це той самий варіант шампуню, коли потрібно швидко та якісно помити голову, коли немає часу наносити додатковий догляд (а хочеться щоб воно гарно виглядало), а вже пора швидко бігти по справах.
Шампунем я дуже задоволена, використала вже половину пляшки і впевнена, що буду повторювати його, бо такий якісний засіб, повинен бути на моїй косметичній поличці 😼
Щира рекомендація 💗
Коментарі (0)