Коли терміново потрібний релакс.
В мене тепер досить часто бувають « не мої дні», коли є багато дурної роботи, яка дуже довго робиться, і ніби має все швидко бути, але щось завжди йде не так і стільки часу витрачається даремно. В такі дні на допомогу приходить магнієва сіль Epsoma
Spani- це український виробник косметики для домашнього і професійного догляду, які в своїй роботі наслідують важливі принципи: екологічність, високі стандарти якості, природні компоненти. Вся продукція сертифікована за міжнародними стандартами GMP, а це в наш час дуже важливо.
З сіллю познайомилась недавно, і зрозуміла, що дружба назавжди
Магнієва сіль- це досить класне відкриття для мене. Вона має безліч корисних властивостей: осолоджувальеі, відновлювальні, допомагає підтримувати імунітет і покращити емоційний стан.
Сіль складається з магнію, сірки і кисню. Такий хімічний склад нормалізує сон, заспокоює нерви, виводить накопичені організмом токсини і важкі метали, має анти целюлітну дію.
Сіл не має запаху і смаку. Вона не солона (так, як я думала спочатку). Шкіру не подразнює, все комфортно.
А як вона неймовірно блищить😍...діти спочатку подумали, що це банка з бісером.
Використання…
Я насипаю ~ 150 г ( важу ложкою- вагою) в теплу воду. Занурююсь по лінію серця і лежу...закриваю двері, виключаю телефон...і пів години суто мої. Сіль працює так: перші 20 хвилин вона виводить токсини і метали, інші 10- насичує шкіру магнієм. Після цього потрібно прийняти прохолодний душ.
Я навіть подумати не могла, що отримаю стільки задоволення і розслаблення.
Здається, це саме те, що мені було потрібно. Після ванни відчувається повне розслаблення, заспокоєння, рівновага і легкість...і ніби вже не дратує те, що нестерпно набридало до того😅.
Я не знаю, наскільки зараз моя шкіра збагатилась магнієм, а от сон покращився- це факт.
Сіль щиро рекомендую. Безумовно, це ідеальна знахідка, яка зробить водні процедури не тільки приємними, а й корисними.
Коментарі (0)