SomovaFM

Рідке золото: Олія для засмаги | Piel Cosmetics

Рідке золото: Олія для засмаги | Piel Cosmetics

Моє перше знайомство з Українським брендом Piel Cosmetics - продукція якого виготовлена на основі гіалуронової кислоти і цитрату срібла, що є доволі цікавим тандемом.

Олійка для засмаги з SPF 6 також має у своєму складі:

  • Hyaceramidyl (Гіалуронова кислота) з гліцерином та церамідами - стимулює вироблення колагену та регенерацію клітин.
  • Вітамін Е - пом’якшує і живить шкіру.
  • Бісаболол - має протизапальну дію.
  • ARSOL® MCX: захищає від UV-B-випромінювання.
  • Salisol® OS: ефективно поглинає ультрафіолетове випромінювання.

Засіб в білій пляшечці з мінімалістичним оформленням, дивлячись на продукцію бренду, одразу можна відзначити свій стиль.

Олійка має сучасні хімічні сонцезахисні фільтри та активні компоненти для вироблення меланіну, мені як людині з вітиліго досить цікавий такий склад.

Олійка доволі рідкої консистенції, по текстурі не має надмірної жирності, яку уявляєш при слові "олія". Вона доволі швидко вбирається у шкіру, залишаючи по собі м'який фініш зволоженої шкіри. Ніяких плям на одязі також не залишає, лише необхідно дати їй пару хвилин увібратися.

Аромат має легкий, приємний та при нанесенні не відчутний взагалі.

А чому рідке золото? Бо вона має безліч дрібник блискіток, виглядає дійсно ніби сружка золотого слитку. Вони взагалі не відчутні при використанні, але на тілі виглядають дуже ніжно, зливаючись з нею.

Нажаль фото не передає цей ніжний блиск, проте навіть ввечері від попадання світла шкіра сяє.

В описі вказано, що олійку слід поновлювати кожні 2 год та після купання. Але так як я ще не була на пляжі, то користуюся нею просто вдень і блиск та шовковистість шкіри тримається вопродовж дня, поки не прийму душ.