Lunnitsa: відчуття, коли шкіра чистіше чистої
Гідрофільна олія Lunnitsa очищає м’яко, але ретельно та слугує моїм першим етапом двокрокового очищення 🌿
Ця олійка від українського бренду Lunnitsa чудово прибирає себум, пил і навіть найстійкіший макіяж, не пересушує та, впевнена, підійшла б для всіх типів шкіри, бо має надлегку консистенцію. Якщо потрібно зняти мейкап, стійкі забруднення та протисонцеві засоби - мене рятує тільки вона.
Олійна текстура дозволяє швидко та ефективно розчинити всі види забруднень, включно з залишками SPF. Використовуючи її регулярно, помітила, як шкіра стала чистішою, очистилися пори.
Формула на основі семи натуральних олій, двох рослинних екстрактів та вітаміну складена грамотно. Подивіться самі, активними інгредієнтами є: авокадо, вітамін е, зелений чай, композиція, оливкова олія, олії, рослинні екстракти. У них низький камедогннний індекс, так що власницям комбінованої та жирної типів шкіри, які зазвичай уникають олійних текстур (панує думка, що вони можуть забити пори) можна не хвилюватися.
Розберемо детальніше активи:
- екстракт листя розмарину забезпечує ліфтинг-ефект, запобігає передчасному старінню, тонізує, заспокоює запальні процеси, очищає від висипу, освітлює пігментні плями;
- екстракт зеленого чаю знімає подразнення, знищує бактерії, пом'якшує, прискорює загоєння ушкоджень, тонізує, нейтралізує вільні радикали, підтримує гідробаланс, бореться з пігментними плямами, зменшує набряклість та продовжує молодість;
- ефірна олія з листя шавлії зволожує, очищає устя пор, прискорює кровообіг, розгладжує зморшки, бореться з прищами та запаленнями, живить;
- олія зародків пшениці надає свіжість і пружність, зволожує і живить, видаляє чорні цятки і масний блиск, уповільнює процеси старіння, захищає від УФ-променів, вирівнює тон і підтягує контур обличчя;
- ефірна олія герані стимулює процеси відновлення, розгладжує дрібні зморшки, балансує синтез шкірного сала, усуває лущення, заспокоює подразнення;
- олія чебрецю (чебрецю повзучого), що має протимікробні й антисептичні властивості, знижує синтез підшкірного жиру, звужує пори, покращує колір обличчя, усуває вугровий висип і робить шкіру матовою;
- олія авокадо зволожує, прискорює регенерацію, позбавляє від мікробів і бактерій, запобігає появі ранніх зморщок, бореться з пігментними плямами та зменшує купероз;
- оливкова олія прискорює процес оновлення епідермісу, зволожує зсередини, перешкоджає передчасному в'яненню, пом'якшує, тонізує, посилює захист від УФ-променів і впливу інших зовнішніх факторів;
- олія з кісточок винограду, що має регенерувальні й антиоксидантні властивості, стимулює синтез колагену, пом'якшує, вітамінізує, знімає запалення, зволожує епідерміс, звужує пори;
- вітамін E зберігає захисний бар'єр шкіри, прискорює загоєння, підтримує в нормі гідроліпідний баланс, запобігає появі висипу і чорних цяток, розгладжує рельєф, захищає від фотостаріння.
Кожного дня я роблю масаж Гуаша. І це моя найліпша помічниця. Завдяки їй скребок легко ковзає по шкірі, не розтягуючи її. І ще що важливо: коли, випадково (ну таке буває) гідрофілка потрапляє в очі, я не відчуваю печіння чи плівки на очах. Значить, вона ще і гіпоалергенна .
Гідрофільна олія для зняття макіяжу бренда Lunnitsa змінить раз і назавжди ваше уявлення про процедуру очищення.
Придивіться до неї! Для мене ця косметика - моє нове відкриття! 🌿
Коментарі (0)