Annet🦄

Хіт Tik-Tokу з ароматом Тік-таку

Цей супер-класний блиск для губ номер 05 у мене зʼявився завдякі сестрі. Ми зайшли потестити ці шикарні блиски у наземний магазин - обрали найкрасивіший колір, який доречі виявився хітом у Тік Ток))) Але мене особисто то мало цікавить, а ось якість продукту просто шикарна.

Блиск не липне, не розтікається, гарно зволожує, доглядає за губами. Блискітки, на жаль, зовсім не хочуть відображатися на фотографіях, однак повірте - вони просто магічні.

Мені навіть трошки захотілося його порівняти із своїм улюбленцем від Fenty Beauty, який доречі теж мені задарила сестра))) Отака я щаслива! Можете подивитися на фото. У Fenty також розкішний глянцевий блиск тільки без блискіток. Ну і ціна у Кіко майже вдвічі нижча, що не може не радувати.

Наразі цих блисків немає на Make Up, але щиро раджу попробувати поціновувачками блисків.

Величезний пост про багато моїх різних доглядових штук (у тому числі блиск Fenty Beauty ) для губ писала зимою ось тут, тому запрошую, хто не бачив: https://club.makeup.com.ua/post/25992/

Любите блиски Кіко?