Blondie_rs

Що не так з Q+A? Короткий огляд кремової вмивалки та крему

Що не так з Q+A? Короткий огляд кремової вмивалки та крему

Привіт! Сьогодні хочу вам розповісти одразу про два засоби бренду Q+A. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис про кремовий засіб для вмивання та крем з гіалуроновою кислотою.

Не так давно я виграла наборчик в соцмережах. Я справді дуже зраділа, оскільки вже давно заглядаюсь на бренд - а спробувати, як завжди, руки не доходили. Це був набір Festive Favs, де входили: кремова вмивачка з вівсяним молоком, сироватка з азелаїновою кислотою, крем для обличчя з гіалуронкою та крем для зони навколо очей з Вітаміном С. Здавалось би - кращої комбінації і не придумаєш. Потирала я ручками, хоч старалась не робити зайвих рухів, адже тоді була ось ця невиносимо-аномальна спека. Відправники подарунків навіть ні слова не написали, що давайте може краще у відділення Нової пошти, бо в поштоматі властивості засобів можуть втратитись. А оскільки я була на роботі, то посилку я забрала не одразу. Поштомат не був на сонячній стороні, але тоді навіть в тіні можна було поплавитись. Тому, я думаю, що це ключовий чинник, що вплинув на властивості засобів. Можливо, мій відгук не буде дуже обʼєктивним, хоча сироватка з азелаїнкою мені сподобалась. Про неї розповім дещо пізніше, бо там теж не обійшлось без нюансів; а тепер давайте вже перейдем до вмивачки та крему.

Отож, кремовий засіб для вмивання йде в такому тюбику (у мене зменшений формат 75мл, повнорозмір - 125мл). Мінімалістичний дизайн, цікава задумка бренду. Мені завжди подобався їх підхід. Спереду кожного засобу вони розшифровують ключові компоненти, які містяться в цьому засобі / та для чого вони потрібні. Позаду на любому продукті є своєрідна табличка, де можна самостійно оприділити, для яких потреб та для якої шкіри засіб буде підходити найкраще. В даному випадку виробник нам заявляє, що засіб буде ніжно знімати макіяж. Можна наносити як на сухе, так і на вологе обличчя та скористатись спонжем, щоб очистити шкіру. Підходить для всіх типів шкіри; живить, зволожує та заспокоює. По складу можна зрозуміти, що продукт справді делікатний, містить безліч олій, сік алоє та токоферол.

Текстура нагадує дуже плотний крем, і не скажу, що жирний. Повітря він не пропускає, тож при нанесенні на обличчя відчувається, наче ти себе обмотав плівкою. Не з найкращих відчуттів 😁 Аромат нейтральний, легко кремово-молочний.

Під час масажування обличчя я не бачила, щоб засіб гарно розчиняв макіяж. Я тестувала його дію як на щоденному макіяжі, так і full-glam (тон, консилер, пудра на все обличчя і т. д.). Зняття повноцінного макіяжу засіб провалив. Такий самий результат я б отримала при звичайному терті губкою з водою. Тобто, це наче ти доглядовий крем наносиш і розтираєш ним макіяж 🗿 Легкий макіяж він зняв, але в мене залишилось питання. Наскільки якісно він очистив шкіру? Засіб не стягує обличчя, але пори та забруднення знімає не якісно. У мене колись був кремовий бальзам в тюбику для зняття макіяжу. Ух, його тільки наносиш - а він вже розʼїдає тобі весь тональний з пудрою і старається ще й пори почистити.

Тому, я однозначно не куплятиму такого формату кремові засоби. Я не виношу всілякі подібні текстури. Мені неприємно наносити те, що хочеться пошвидше змити. А ще й якщо воно не виконує свою роботу - то про що може йти мова.

З другої сторони, засіб може підійти тим, хто полюбляє саме таку формулу засобу та не наносить багато декоративної косметики. Також, сподобається чутливій та сухій шкірі. Але для мене - це однозначно ні.

Пакування аналогічне, як і у кремової вмивачки. Лаконічний дизайн із розшифруванням складників та властивостей. Зручний формат, відкидна кришечка; а також засіб не має аромату. Виробник нам обіцяє гарне зволоження та помʼякшення шкіри. А отже - базовий догляд на кожен день без чогось такого специфічного. В складі бачим також кілька олій, сік алоє, два спирти... Одразу скажу, що з гіалуроновою я не дружу. Вона зазвичай здатна давати зворотній ефект за рахунок утримування вологи. Усі засоби з домінуючою гіалуроновою рекомендується наносити на злегка вологе обличчя, щоб запобігти пересушуванню.

Текстура досить щільна, проте при розподілу по шкірі не дає ефекту обтяжування. Не липне та гарно впитується. Після нанесення рельєф злегка вирівнюється (це за рахунок більш щільної формули крему), а на дотик шкіра стає дуже приємною та шовковистою. Тож, якщо ви полюбляєте гіалуронову кислоту - можете сміливо брати на затест даний кремчик. На літо (зокрема, на таку спеку, яка у нас буває останнім часом) буде трішки заважким, але ось весна-осінь - саме те, що потрібно. Такий базовий догляд на кожен день. Не справив вау-враження, проте і відторгнення до нього також я не маю.

Гарного всім вечора та яскравих вихідних!🤗