Що не так з Q+A? Короткий огляд кремової вмивалки та крему
Незадовільна якість продуктів? Протерміноване? Я дуже втішилась подарунку, але щось пішло не так.
Привіт! Сьогодні хочу вам розповісти одразу про два засоби бренду Q+A. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис про кремовий засіб для вмивання та крем з гіалуроновою кислотою.
Не так давно я виграла наборчик в соцмережах. Я справді дуже зраділа, оскільки вже давно заглядаюсь на бренд - а спробувати, як завжди, руки не доходили. Це був набір Festive Favs, де входили: кремова вмивачка з вівсяним молоком, сироватка з азелаїновою кислотою, крем для обличчя з гіалуронкою та крем для зони навколо очей з Вітаміном С. Здавалось би - кращої комбінації і не придумаєш. Потирала я ручками, хоч старалась не робити зайвих рухів, адже тоді була ось ця невиносимо-аномальна спека. Відправники подарунків навіть ні слова не написали, що давайте може краще у відділення Нової пошти, бо в поштоматі властивості засобів можуть втратитись. А оскільки я була на роботі, то посилку я забрала не одразу. Поштомат не був на сонячній стороні, але тоді навіть в тіні можна було поплавитись. Тому, я думаю, що це ключовий чинник, що вплинув на властивості засобів. Можливо, мій відгук не буде дуже обʼєктивним, хоча сироватка з азелаїнкою мені сподобалась. Про неї розповім дещо пізніше, бо там теж не обійшлось без нюансів; а тепер давайте вже перейдем до вмивачки та крему.
Oat Milk Cream Cleanser | Пакування | Властивості
Отож, кремовий засіб для вмивання йде в такому тюбику (у мене зменшений формат 75мл, повнорозмір - 125мл). Мінімалістичний дизайн, цікава задумка бренду. Мені завжди подобався їх підхід. Спереду кожного засобу вони розшифровують ключові компоненти, які містяться в цьому засобі / та для чого вони потрібні. Позаду на любому продукті є своєрідна табличка, де можна самостійно оприділити, для яких потреб та для якої шкіри засіб буде підходити найкраще. В даному випадку виробник нам заявляє, що засіб буде ніжно знімати макіяж. Можна наносити як на сухе, так і на вологе обличчя та скористатись спонжем, щоб очистити шкіру. Підходить для всіх типів шкіри; живить, зволожує та заспокоює. По складу можна зрозуміти, що продукт справді делікатний, містить безліч олій, сік алоє та токоферол.
Текстура | Результат та висновок
Текстура нагадує дуже плотний крем, і не скажу, що жирний. Повітря він не пропускає, тож при нанесенні на обличчя відчувається, наче ти себе обмотав плівкою. Не з найкращих відчуттів 😁 Аромат нейтральний, легко кремово-молочний.
Під час масажування обличчя я не бачила, щоб засіб гарно розчиняв макіяж. Я тестувала його дію як на щоденному макіяжі, так і full-glam (тон, консилер, пудра на все обличчя і т. д.). Зняття повноцінного макіяжу засіб провалив. Такий самий результат я б отримала при звичайному терті губкою з водою. Тобто, це наче ти доглядовий крем наносиш і розтираєш ним макіяж 🗿 Легкий макіяж він зняв, але в мене залишилось питання. Наскільки якісно він очистив шкіру? Засіб не стягує обличчя, але пори та забруднення знімає не якісно. У мене колись був кремовий бальзам в тюбику для зняття макіяжу. Ух, його тільки наносиш - а він вже розʼїдає тобі весь тональний з пудрою і старається ще й пори почистити.
Тому, я однозначно не куплятиму такого формату кремові засоби. Я не виношу всілякі подібні текстури. Мені неприємно наносити те, що хочеться пошвидше змити. А ще й якщо воно не виконує свою роботу - то про що може йти мова.
З другої сторони, засіб може підійти тим, хто полюбляє саме таку формулу засобу та не наносить багато декоративної косметики. Також, сподобається чутливій та сухій шкірі. Але для мене - це однозначно ні.
Hyaluronic Acid Daily moisturiser | Крем з гіалуроновою кислотою
Пакування аналогічне, як і у кремової вмивачки. Лаконічний дизайн із розшифруванням складників та властивостей. Зручний формат, відкидна кришечка; а також засіб не має аромату. Виробник нам обіцяє гарне зволоження та помʼякшення шкіри. А отже - базовий догляд на кожен день без чогось такого специфічного. В складі бачим також кілька олій, сік алоє, два спирти... Одразу скажу, що з гіалуроновою я не дружу. Вона зазвичай здатна давати зворотній ефект за рахунок утримування вологи. Усі засоби з домінуючою гіалуроновою рекомендується наносити на злегка вологе обличчя, щоб запобігти пересушуванню.
Текстура | Враження
Текстура досить щільна, проте при розподілу по шкірі не дає ефекту обтяжування. Не липне та гарно впитується. Після нанесення рельєф злегка вирівнюється (це за рахунок більш щільної формули крему), а на дотик шкіра стає дуже приємною та шовковистою. Тож, якщо ви полюбляєте гіалуронову кислоту - можете сміливо брати на затест даний кремчик. На літо ( зокрема, на таку спеку, яка у нас буває останнім часом) буде трішки заважким, але ось весна-осінь - саме те, що потрібно. Такий базовий догляд на кожен день. Не справив вау-враження, проте і відторгнення до нього також я не маю.
Гарного всім вечора та яскравих вихідних!🤗
Коментарі (0)