Kylie Cosmetics Matte Lip Kit
краще пізно ніж ніколи )
Усім привіт! Вже давно у моїй косметичці була відсутня червона помада, і це потроху мене бентежило. Але цей час настав! Це моя перша помада від Kylie Cosmetics , і здається це найдорожча помада у моїй косметичці на цей час 😅
Тож ділюся враженнями по повній)
В мене Kylie Cosmetics Matte Lip Kit №402 - Mary Jo K - матова помада + олівець.
Олівець :
- ідеально підходить під помаду
- наноситься легко
- м'який
- неприємних відчуттів та негативних реакцій не викликає
- сам по собі стійкий - без тертя змивається 2х фазником
Помада :
- яскравий червоний колір , матовий
- легко наноситься, лягає рівно
- для шільного покриття достатньо навіть одного разу
- неприємних відчуттів, подразнення не викликає.
- стійка
- змивається 2х фазником
Що до того, чи "береться " вона - все залежить від способу нанесення.
Перший раз , я нанесла Kylie як і наношу усі матові помади - спочатку прозорий бальзам для губ, а поверх нього вже помаду (щоб запобігти пересушуванню губ) - результат виглядає супер, але навіть через хвилин 20 продовжує трохи братися до серветки/склянки /на зубах (показала на відео.) Заради чистоти експерименту, іншим разом нанесла без бальзаму - так само лягає рівно , щільно, виглядає супер, без вираженого відчуття підсушування (що порадувало), і при такому нанесенні вона вже не береться ні на що 😁 Так, це найкраща матова помада з усіх, які я пробувала , тож мій стовітсотковий рекомендасьйон!
P.S. Губи намальовані не ідеально, здається 100 років не фарбувалась яскравим кольором, рука відвикла 😅
P.S. S Як "наточити" цей олівець розповіла : https://club.makeup.com.ua/looks/50843/
Коментарі (0)