Багацька Ірина

Ну як не закохатись у цей колір? Матова помада Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick

Ну як не закохатись у цей колір? Матова помада Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick

Матові помади доволі примхливі, потребують підготовки губ і бережної експлуатації. Такі помади неймовірно виглядають у виконанні «графічних губ», коли контур ідеально рівний, а відтінок мечиться не лише з тоном шкіри, а й з образом в цілому. Все це правда, але результат того вартий.

Десь пів року тому відгуки про Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick лунали звідусіль, тож я не втрималась від спокуси придбати її і у свою колекцію.

То які ж мої враження… Давайте про все по порядку.👌

Одне слово – зручно. Ця помада рідка, знаходитися в зручному прямокутному футлярі.

Окремо варто сказати про аплікатор. Завдяки тому, що він має доволі гострий кут помаду легко нанести на губи рівненьким, рівномірним шаром, не виходячи за контур. Це дуже важливо, особливо коли мова про яскраві відтінки червоного та рожевого.

Я придбала, на мою скромну думку, неймовірний відтінок – 120 Artist. Це така стигла, яскрава, соковита малина. На губах це виглядає невимовно красиво.

Сподіваюсь, що фото передасть весь її шарм.❤️‍🔥

Я зазвичай не купую суперстійкі помади саме через неприємне відчуття стягнутості та сухості губ. В SuperStay я цього не помітила. Головне, правильно її нанести:

1. Десь за годину до макіяжу я наношу зволожуючий бальзам, щоб підготувати губи. Перед нанесенням помади залишки його знімаю серветкою.
  2. Далі наношу контур олівцем в тон кольору помади.
  3. Наношу безпосередньо помаду. І тут увага, через хвилину після нанесення обов’язково треба промокнути губи серветкою. Це знімає зайву липкість з губ.

Після цього на губах лишається ідеально матове покриття, яке майже ніяк не відчувається і точно не приносить дискомфорту.

Майже ідеальна. Виробник заявляє стійкість до 16 годин, і це відповідає дійсності. З ранку до вечора помада тримається прекрасно.

Щодо їжі. Напої і якісь легкі закуски ніяк не впливають на покриття. Після чогось більш суттєвого, на жаль, вона «зʼїдається» біля слизової. В цьому випадку я злегка освіжаю її саме в цих місцях, повертаючи первісний вигляд.

В цілому помадою Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick я задоволена на 100%. Тож, сміливо можу рекомендувати до затесту. Вона неймовірно красива, насичена і яскрава. А цей колір потрапив мені в саме серце.❤️‍🔥

Дякую за увагу!😊