Денний та нічний креми Tink
І їхнє ідеальне поєднання…
Свій догляд я зазвичай змінюю ~ кожних 2-3 місяці, бо якраз на такий період мені вистачає крему чи сироватки.
Кремами Tink користуюся вже тривалий час. Користуюся якраз в парі "денний/ нічний".
Тож враження сформовані добре.
Денний крем Tink Moisturizing Collagen & Coconut Oil Cream
В складі кокос, колаген, гліцерин. Крем призначений для відновлення, зміцнення, зволоження.
Текстура легка, він досить швидко поглинається. В ідеалі його потрібно наносити на добре зволожене обличчя- так активні речовини глибше проникають в шкіру, краще виконують свої функції.
Запаху крем практично не має.
Крем має ідеальну текстуру
Швидко поглинається, не залишає плівки, на нього класно лягає макіяж і він не скатується.
З ним лице виглядає більш пружнє і зволожене. Від цього і зʼявляється ефект сяяння шкіри.
Мені крем сподобався, враження позитивні. Це ідеальний базовий крем на кожен день. Він повністю виконає свої функці, гарно зволожить шкіру .
Tink Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry night cream
Тут текстура трішки важча. Крем з активами, тому якраз ідеальний для вечірньої пори.
Крем з кислотами і натуральними ягідними екстрактами має в собі ідеальний баланс: догляд і поповнення запасу вітамінів.
Крем хоч і має важчу текстуру, але абсолютно не обтяжує шкіру, не лягає маскою чи жирною плівкою.
Люблю, щоб косметика працювала, навіть коли я сплю.
Запаху крем теж практично не має.
За час користування шкіра стала трішки пружнішою. Пісоя крему відчувається легкість і свіжість. Крем ніби освіжає мою шкіру.
На дотик обличчя приємне і гладеньке.
Для мене ці креми виявились дуже навіть хорошими. Я ввела їх в свій догляд в парі, і це було ідеальним рішенням.
Креми ніби доповнюють один одного, і такий догляд мені подобається максимально.
Коментарі (0)