Hrystja_

Денний та нічний креми Tink

Свій догляд я зазвичай змінюю ~ кожних 2-3 місяці, бо якраз на такий період мені вистачає крему чи сироватки.

Кремами Tink користуюся вже тривалий час. Користуюся якраз в парі "денний/ нічний".

Тож враження сформовані добре.

Денний крем Tink Moisturizing Collagen & Coconut Oil Cream

В складі кокос, колаген, гліцерин. Крем призначений для відновлення, зміцнення, зволоження.

Текстура легка, він досить швидко поглинається. В ідеалі його потрібно наносити на добре зволожене обличчя- так активні речовини глибше проникають в шкіру, краще виконують свої функції.

Запаху крем практично не має.

Швидко поглинається, не залишає плівки, на нього класно лягає макіяж і він не скатується.

З ним лице виглядає більш пружнє і зволожене. Від цього і зʼявляється ефект сяяння шкіри.

Мені крем сподобався, враження позитивні. Це ідеальний базовий крем на кожен день. Він повністю виконає свої функці, гарно зволожить шкіру .

Тут текстура трішки важча. Крем з активами, тому якраз ідеальний для вечірньої пори.

Крем з кислотами і натуральними ягідними екстрактами має в собі ідеальний баланс: догляд і поповнення запасу вітамінів.

Крем хоч і має важчу текстуру, але абсолютно не обтяжує шкіру, не лягає маскою чи жирною плівкою.

Люблю, щоб косметика працювала, навіть коли я сплю.

Запаху крем теж практично не має.

За час користування шкіра стала трішки пружнішою. Пісоя крему відчувається легкість і свіжість. Крем ніби освіжає мою шкіру.

На дотик обличчя приємне і гладеньке.

Для мене ці креми виявились дуже навіть хорошими. Я ввела їх в свій догляд в парі, і це було ідеальним рішенням.

Креми ніби доповнюють один одного, і такий догляд мені подобається максимально.