Yuriivna

Аромадифузор для дому | Avenue Des Parfums

Аромадифузор для дому | Avenue Des Parfums

Аромадифузори для дому стали для мене незамінним атрибутом,адже це приємно,якщо довкола тебе панує приємна симфонія ароматів.

Ароматні саше для одягу,запашні дрібнички в машині,аромадифузори у домі та ароматні свічки.Таке різноманіття вражає,я намагаюсь завжди спробувати все нові й нові аромати для дому,адже кожний аромат по своєму особливий.

Тому сьогодні на огляді аромадифузор від Avenue Des Parfums

Насправді,для мене важлива ця тема,я людина-емоція та людина настрою.До ароматів чутлива,а особливо якщо вони насичені.Тому,аромадифузори просто мають бути в моєму домі,важливо тільки знайти саме той,який і буде асоціюватися з затишком та комфортом.Аромат для мене має бути не нав'язливим та не тяжким.Аромат Herbal & Geranium виявися для мене відкриттям,але так як він новий,то я кожного разу заходячи в дім,думаю а що це так смачно пахне?

Пакування паперове,приємне на дотик,а зверху написано що саме за аромат.У комплекті йде 6 паличок,я залишаю майже завжди до трьох паличок,цього достатньо для обсягу кімнати.

Всредині пакування була скляна пляшечка,яку зовсім неважко відкрити та одразу залишити палички,доречі після відкриття пляшечки одразу з'являється аромат,який нагадує дорогі парфуми.Сама рідина в пляшці насиченого зеленого кольору,нагадує колір солодкої води.

Початкова нота: Бергамот

Нота серця: Герань, Коріандр, Мускатний горіх

Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Сандал

Відчувається свіжість від бергамоту та герані,до цього додається пряність від коріандру та мускатного горіху.

Сандал відчувається в ароматі глибоким,томним та теплим.

Амбра додає пряності,а ваніль легку солодкість,яка гармонійно поєднується з зеленню,а ще тут однозначно відчувається східність.

Стійкість у аромату на висоті,цей аромат переливається та завжди відчувається,інколи насичено,а інколи дуже легким шлейфом.

Це той аромат,про який неодмінно спитають Ваші гості,які завітають до Вас додому,адже його складно не відчути та не помітити всю цікавість ароматних нот.