Vikulyk

Аромат, яким хочеться огорнутись

Аромат, яким хочеться огорнутись

Аромат багатий, густий, насичений, він пахне розкішно і цікаво.

Прислонивши баночку до носа-відчувається напористий, теплий і огортаючий аромат ванілі, але як тільки перша струя попадає на тіло, а її частинка розвіюється десь в повітрі, я відчуваю, медові нотки рому, огорнуті димчастим пачулі. В перші хвилини на передній план виступає стиглий персик, а саме його ширшава шкірка.

При контакті зі шкірою починають поступово розбавляти композицію цитрусові, древесні і квіткові нотки. Не даром, я писала, що аромат багатий, і він дійсно філігранно поєднав у собі цю багатогранність. Якщо починати пильно рознюхувати його і шукати нотки, то так добряче затягує. Але якщо глянути поверхнево, то це настояний персик в ромі з солодко-древесними мотивами.

Аромат, яким хочеться огорнутись

Аромат підійде чудово на будь-яку пору року, звичайно, оскільки він доволі насичений, то влітку потрібний легенький пшик, але мені подобається його звучання і в теплий час також.

Піраміда:

Початкова нота: Грейпфрут, Кардамон, Персик

Нота серця: Жасмин, Ром, Сандалове дерево

Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Пачулі, Сандал

Аромат доволі стійкий і шлейфовий, саме в шлейфі я ще відчуваю пудровість.

Упакування тут дуже гарне, сам флакон має корочок у вигляді кришталевої каплі, і захований у дуже гарну білу коробку на магніті, з якою вони круто гармонізують. Діставати такий парфумчик завжди доволі приємний, дуже тішить око.

Аромат асоціюється з теплим літнім днем десь на курорті. Це просто нотки теплого сонця, які розливаються оранжево-перламутровими спалахами по гарячому піску.