alena.rosee

Пептидне відновлення | Joko Blend

Пептидне відновлення | Joko Blend

Всім привіт! 💕

Ця сироватка мені сподобалась ще з пробника, тому я вирішила взяти і повнорозмір, як вона працює - читайте далі 💜

Пептидне відновлення | Joko Blend

💜Пакування: взагалі у всієї продукції Джоко пакування на найвищому рівні. Тут і коробочка, захищена від відкривання, і скляний флакон з сироваткою. Піпетка також скляна. Набирається продукт нормально, не багато і не мало.

💜Консистенція: білий флюїд, який добре розподіляється на шкірі

💜Запах: він досить незвичний для сироватки, мені пахне спеціями, а саме гвоздичкю та кардамоном. На обличчі аромат вивітрюється.

🌿Склад

Aqua, Glycerin, Apricot Kernel Oil, Jojoba Oil, Squalane, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Butylene Glycol, Hexapeptide-9, Caprylic/Capric Triglyceride, Bidens Tripartita Extract, Pinus Cembra Wood Extract, Cedar Extract, Alcohol, Pentylene Glycol, Hydrolized Wheat Protein, Disodium EDTA, Tocopherol Acetate, Ferulic Acid, Silica, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Citric Acid.

✨Ефект

Сироватка містить багато корисних компонентів (див. склад), це і натуральні базові масла, і рослинні ексттакти, і вітаміни для шкіри.

Взагалі засоби з пептидами діють поступово та повільно, але навіть при короткочасному використанні сироватки, шкіра має гарні зміни.

Розподіляється по шкірі дуже легко, немов скользить, вбирається за хвилин 5, не залишають липкість чи жирність.

💦Засіб моментально зволожує, ця сироватка є гарною основою і під макіяж, і в вечірньому догляді.

Перше що можна помітити - шикарне зволоження, якщо у вас зневоднена шкіра - зверніть увагу на цей продукт! Зволоження неймовірне, на шкірі є plumping ефект.

За рахунок такої властивості, якщо у вас є зморшки чи нерівності саме через недостатнє зволоження - ця сироватка допоможе їх прибрати.💛

Загальний тон обличчя вирівнюється, є тонус, а з масажем ще краще ;)

Пори засіб не забиває, надмірну жирність не викликає, комфортна навіть в спеку.

Ця сироватка дійсно сподобалась після семплу, все ж таки пробнички це чудове рішення для знайомства з будь-яким продуктом.

Дякую за увагу! 💜