Alyona Fedyk

Капсули для волосся Ellips: як правильно користуватися

Капсули для волосся Ellips: як правильно користуватися

Капсули для волосся – це зручний формат. Можна взяти з собою, коли потрібно, обмежившись потрібною кількістю капсул на певну кількість днів.

Всередині – олійка з комплексом вітамінів для догляду за волоссям. Вмісту однієї капсули вистачає на одне використання при довгому та густому волоссі. Не рекомендую “розбивати” на 2 нанесення, тому що капсула дуже маленька і зберігати її відкритою незручно.

Плюс її вмісту в тому, що рідина має олійну текстуру, але вона не жирнить пасма, якщо використовувати її правильно.

Бренд здобув популярність здебільшого саме завдяки вітамінам для волосся у форматі капсул. Дуже зручне паковання для знайомства (по 8 штук у блістері) та великі банки по 50 для тих, хто вже знайшов свого фаворита.

Кожна капсула має по 1 мл рідини всередині (на фото увесь вміст). Це текстура сухої олії. Круто, що все це вже дозовано та не викликає сумнівів щодо правильної пропорції.

Як на мене, варто все ж таки спробувати ці капсули для волосся. Який колір для чого – вже розповідаю.

"Терапія для волосся" з олією жожоба. Призначені для відновлення пошкодженого волосся. Тут комплекс цілющих олій – аргонової та жожоба. Дуже корисний мікс для волосся, яке потребує регенерації після фарбування, освітлення чи частого використання термостайлерів. Аромат найбільш дивний на старті, але вже буквально за секунди стає надзвичайно ніжним, кремовим. Так пахнуть лосьйони для тіла) На волоссі не дуже стійкий, але на етапі сушки відчуєте задоволення.

"М'якість сакури" з екстрактом сакури. Чудовий варіант для захисту волосся від УФ-променів, ламкості та посіченості кінчиків. Тут є вітамінний мікс (A, C, E та Pro-Vit B5) та олія камелії для зволоження. Видима дія для сухого та тьмяного волосся. Аромат – приємний, солодкуватий з нотами ягід і квітів.

"Нічне сяйво" з горіховою олією кукуі та алое вера. Мій фаворит по усім властивостям. Помилково вважається, що ці капсули призначені для догляду за лише темним волоссям. Я протестую! Тут дуже живильний мікс з арганової та горіхової олій, а також вітамінів А, С, Е та Pro-Vitamin B-5. Для мене це м’якість сухих кінчиків і чудовий блиск без обтяження. З усіх капсул для волосся Ellips, ці мають найстійкіший і найрозкішніший аромат. Це щось парфумоване з “жадорівським” вайбом і деревинно-квітковим мотивом.

"Сила лотоса" з екстрактом блакитного лотоса. Тут той самий комплекс вітамінів + олія камелії та екстракт лотоса. Призначений для зміцнення волосся та відновлення пошкодженої структури. Дає гарне сяйво. Аромат дуже вдалий – це відчутний для мене мікс троянди, лотоса і сандала. Абсолютно не нудний та доволі насичений аромат.

Звичайно, властивостей, як і кольорів, значно більше, ніж 4 – золоті, фіолетові, жовті… Можна пробувати і шукати щось своє. Але головне в усій цій історії – це те, як їх правильно наносити, щоб не зробити пасма жирними.

Я часто бачила, як дівчата наносять олійні текстури на вже висушене волосся, дивуючись, чому воно стає таким масним. Це найбільше помилка. Тож, як користуватися капсулами для волосся, щоб побачити лише позитивний ефект?

1. На вимите та підсушене рушником волосся наносимо термозахист і наполовину підсушуємо феном. Волосся не має бути повністю сухим, але й без стікання вологи. Пам’ятаємо, що мокре волосся розчісувати не можна.

2. Беремо капсулу. Вона має спеціальний хвостик, який потрібно зрізати.

3. Видавлюємо вміст на долоню. Капсула – це силіконова кулька, яка дуже легко здавлюється і віддає всю рідину. Можна дозувати, якщо ви бачите, що засобу забагато на вашу довжину або густину.

4. Розтираємо в долонях і наносимо вітамінний комплекс на довжину, відступаючи 7-10 см від коренів. Ретельно розподіляємо, прочісуючи пальчиками пасма. Можна після нанесення акуратно розчесати волосся по довжині щіткою, не зачіпаючи корені.

5. Сушимо до повного висихання та вкладаємо волосся, як ви звикли це робити.

Можливо не кожен знає точно, як наносити капсули для волосся, тому часто виникають думки, що вони можуть залишати пасма жирними і навіть викликати візуальний ефект сухості. Але саме від процесу нанесення залежить кінцевий результат. Я – володарка тонкого волосся, тому його жирність для мене – це моя біль. І повірте, я знаю, як це, коли засіб дійсно жирнить, обтяжує та візуально псує зачіску. З жодними із капсул Ellips в мене не було негативного досвіду.

Дівчата, розкажіть про капсули, яких немає в моєму переліку. Що ще варто спробувати? Всіх обіймаю.