M O N D ✨️

Поговоримо про Cetaphil

Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil

Сегмент не бюджетний. Тому, для знайомства з брендом знайшла мініатюри геля для вмивання (29мл) та зволожуючого крема (14г). Обидва підходять для сухої, нормальної та чутливої шкіри.

Навіть міні версії мають якісну упаковку. Вони не займають місця, але вистачає на довго. Ідеальні для подорожі.

Зроблено: в Канаді

1. Очищувальний гель Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Підходить для обличчя та тіла. Працює на основі міцелярної технології, завдяки чому забруднення видаляються дбайливо й ефективно.

У складі лише 10 компонентів, але нічого зайвого. Комбінація з ніацинаміду, гліцерину і пантенолу є головною у всій формулі — вона допомагає усувати сухість, подразнення, шорсткість і стягнутість, а також зміцнює захисний бар'єр для тривалого зволоження.

Особливості :
- дбайливо змиває себум, залишки макіяжу, пил та інші забруднення;
- можна застосовувати для миття дітей з перших днів життя;
- без мила, ароматизаторів та інших потенційних подразників;
- некомедогенна формула; дерматологічно протестована.

· Спосіб застосування: нанести масажними рухами, змити водою. Уникати області навколо очей.

Емульсія без аромату. Текстура не така як у більшості очищувальних засобів. Дуже тендітна, кремова. Очищення дійсно лагідне, без роздратування і сухості. Гарно справляється з залишками макіяжу. Моїй шкірі сподобалася.

Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil
Поговоримо про Cetaphil

2. Ліпідоактивний крем Cetaphil Moisturising Cream

Засіб обіцяє зробити шкіру гладенькою, м'якою, доглянутою, шовковистою, без лущення та вирівняти відтінок. Гіпоалергенна та дерматологічно протестована формула.

У складі крему міститься система екстрасістентних пом'якшувальних компонентів і зволожувачів, які пройшли клінічне дослідження. Склад безпечний і нічого зайвого.

Він також без ароматизаторів. Текстура білого кольору, середньої щільності.

Підійшов чутливій шкірі. Під час використання недосконалості на шкірі з’являлися, але швидко проходили. Гарно живить та зволожує. Підходить для шкіри обличчя і тіла.

Більше сподобався на ніч. Підійде і на більш прохолодну пору. Не скочується, поступово поглинається. На фініші має природне сяйво. Не помітила змін у вигляді куперозу, але рельєф шкіри покращився. Діє поступово, потребує час для результату. Працює на тілі краще, ніж на обличчі: зволоження довго зберігає.

Емульсія для очищення сподобалася більше ніж крем. Від крему очікувала більшого.. Але обидва засоби гідні. Склад краще, ніж у багатьох дерматологічних засобів. Максимально комфортні на чутливій шкірі. Варто звернути увагу!