Alina_Demchenko

Ідеальний подарунок до початку навчального сезону : Олівець 4 в 1 Girlwood

Я пам'ятаю подібні ручки з дитинства і це було доволі практично, коли потрібно декілька кольорів в одному. Для мене то була невід'ємлима частина концелярії, яку було зручно брати на навчання. Girlwood пішли далі і створили мультифункціональний продукт, але для макіяжу.

Він складається з 4х продуктів: олівець для очей, олівець для брів, олівець для губ і хайлайтер. Що впринципі ще потрібно для експрес макіяжу ?)

Принцип такий самий як і у звичайнох ручки : тягнеш "кнопку" і знизу з'являється потрібна "ампулка". Для того що б дозувати продукт, достатньо всього навсього провернути в сторону і гріфель з'явиться.

Корпус пластиковий, в класичному для бренду стилі, приємного рожевого відтінку. По розміру - як звичайна ручка. Пластик - доволі якісний, не виглядає тонким чи здатним тріснути. Але скидати з 9го поверху не раджу ))

Як на мою думку, ці продукти більше підходять для того, що б підправити макіяж, бо продуктів тут на 3грами.

Тож давайте розберемо кожен продукт і його текстуру.

Ідеальний подарунок до початку навчального сезону : О�лівець 4 в 1 Girlwood

Продукт має легку, кремову текстуру. Він м'який, але при тому - напівпрозорий. Білий відтінок помітен лише коли нанести "жирним" шаром, а ось при розтушовці він має неймовірне вологе сяйво. Делікатне і ніжне.

На обличчі він не сильно помітен, як раз через свою текстуру, тож нажаль спіймати його величний блиск - не зуміла.

Сяючі частинки - сріблястого кольору.

Продукт доволі м'який і через це - має великий розхід. Завдяки текстурі, я думаю що його легко можна використовувати і на очах, в кутик ока.

Чесно кажучи, думала що він буде мати аналогічну текстуру з стіком, але ні - трошки відрізняється.

Колір я б назвала універсальним : він підійде до будь якого кольору шкіри, але дуже сподобається дівчатам з холодним підтоном. З ним складно переборщити, він гарно тушується і надає природнє вологе сяйво.

Моя оцінка 10/10 - він тут реально красунчик)

Олівець насиченого чорного кольору, має дуууже м'яку текстуру. Він ковзає по шкірі і прекрасно розтушовується. Розхід не дуже економічний, але тут треба розуміти що майже всі м'які продукти для очей - мають такий самий.

Тоненький гріфель дозволяє зробити тоненьку стрілочку. Я так не вмію, тож приклади не найкращі. Він гарно фіксується, але у вас є час, що б розтушувати його (доречі тушувати його теж дуже легко, без плям ).

Змивається він доволі просто - міцелярною водою.

На слизову, в якості каяла я теж тестувала . Продукт не викликає будь яких неприємних відчутів і дає насичений чорний колір.

Моя оцінка 8/10 , але це мабуть через мої ліві руки ))

Не бувають продукти на всі 100% ідеальним і тут гнилим яблуком виявився олівець для брів.

Колір в нього приємний - горіховий, доволі нейтральний. Після свотча, думала що буде рижити, але ні, тут колір підібран добре.

Текстура - ідентична олівцю для очей. М'яка і кремова.

І ось в цьому мінус.

Він надто м'який і жиресенький. Форму доволі складно вивести і розход цього продукту нереально сильний. Він також повільно фіксується і через це з ним треба поводитися акуратно. Через ідентичну текстуру, я думаю що його легко можна використовувати і на повіки і на губи (якщо раптом вам такий відтінок потрібен в макіяжі). Я очікувала текстуру як в їх самостійному олівці для брів, де за описом дівчат - дуже гарна пудрова текстура.

Тож оцінка цьому продукту 4/10.

Цей продукт я точно можу назвати перлиною цієї ручки. Прекрасний відтінок, чудова м'яка пудрова формула, робить процес нанесення контуру дуже легким і приємним.

Він не сушить губи, чудово розтушовується . Текстура відрізняється ( на мій погляд) від інших продуктів. Вона гарно пігментована, м'яка і не відчувається на губах . Продукт задуманий як мультифункціональний, але як рум'яна я його не використовувала, лише як контур і помаду.

Змивається легко, акуратно сходить з губ.

Тут 10/10 - дуже гарний продукт.

27 серпня, 2024
Alina_Demchenko
27 серпня, 2024