Sofiia_Ts

Сироватка для випрямлення кучерявого волосся Tigi Bed Head Control Freak Serum

Привіт всім, надіюсь у вас все гаразд і ви у безпеці 🙌

Хотіла розповісти про засіб, який може бути виручалочкою для пухнастого волосся.

В мене завжди проблема знайти такий незмивний засіб, який би не обтяжував моє тонке волосся. Хоча я люблю, коли моє волосся насичене та важке, але довготривале користування такими незмивними силіконистими продуктами не дуде добре впливають на структуру, що призводить до пересушування, обламування і тьмяного вигляду.

Про цю проблема я пожалілась своєму майстру по стрижках, і вона мені порадила використовувати бажано легкі спреї або сироватки, якщо я хочу розгладити волосся. Бо більше йому і не треба (креми особливо).

І порадила мені такий продукт у вигляді доглядової сироватки. Те, що на ньому пише, абсолютно не про мене 😄 (воно для пористого та кучерявого) В мене тонке пряме волосся. Проте я зрозуміла, що воно в мене неслухняне.

Продукт в пластиковій прозорій баночці і має достатньо дивний дозатор який розкручується, але ним досить легко контролювати кількість засобу.

Через прозоре пакування видно колір продукту: він зеленого м'ятного кольору з великою кількістю шимеру ✨ Виглядає ефектно ⚡️

Консистенція легка та гелева, трошки тягуча. А аромат тут дуже яскравий, я чую соковитий фруктовий аромат груші та винограду. Хоча я читала, що має бути ще нотки ананасу, але я особисто не відчула 😄 Цей аромат трошки залишається на волоссі, але не приторно, якраз свіжо.

Наносити потрібно на вологе волосся, для мене потрібна не велика кількість. Продукт рівномірно розподіляється через свою легку текстуру. Висушую зазвичай з брашингом, волосся гарно і без зусиль розчісується, волоски пригладжені і цей аромат просто нямка 🍐

Water, Propylene Glycol, Glycerin, Oleth-20, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Juice, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA, PEG-45M, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Benzophenone-4, Iodopropynyl Butylcarbamate, PEG-4, Silica, Mica, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Blue 1 (Ci 42090), Red 33 (Ci 17200), Yellow 5 (Ci 19140), Titanium Dioxide (Ci 77891).

Ну таке 😅 Я думала покраще, бо в старій упаковці склад був покраще, але на баночці був саме цей. Що радує, що на початку гліцерин і він надає зволоження. Віддушка тут досить високо, але він так гарно пахне, що я це переживу 😄 Містить лиш два легких силікони та сонцезахисні фактори. З натуральних екстрактів є ківі, який чинить оздоровлюючу дію на волосся.

Засіб я взяла за порадою перукаря, але чесно, я б ніколи не взяла за своєї ініативи. Продукт в цілому непоганий, надає ефект розгладження та надзвичайно приємний аромат, але за таку ціну для свого волосся можу знайти щось краще. Моє волосся невимогливе, навіть прості незмивні спреї-кондиціонери мають таку ж дію без обтяження. Тому тут суто плюс для мене це об'єм (на рік точно) та соковитий фруктовий аромат 🍐.

Думаю такий продукт все таки більше оцінять кучеряшки, або власниці пористого та неслухнянього волосся. Бо засіб має легку текстуру, тому моделювати легше і він не зробить обтяження.

Всім спокійного дня 🤍