Фісташка

Розмаринова маска для відновлення волосся від Lunnitsa

Розмаринова маска для відновлення волосся від Lunnitsa

Моє волосся:

• Кучеряве
  • Пористе
  • Не сухе
  • Шкіра голови жирна і схильна до лупи
  • Шкіра голови чутлива

Ось тут відгук на шампунь з цієї ж лінійки:

https://club.makeup.com.ua/post/48912/

Виробник обіцяє зміцнення волосся, зменшення посіченості, глибоке живлення тощо. Маску можна наносити від самих коренів до кінчиків, що не типово для такого типу продуктів.

Як я вже писала в інших відгуках на продукти цього бренду, дизайн дуже гарний. Дерев’яна кришечка, красиві кольори, зручна форма банки. Все це справляє враження, що бренд є дорогим та екологічним.

Сама маска має білий колір і кремоподібну густу консистенцію. Вона легко розподіляється по волоссю та окутує пасма в сам продукт.

Аромат трав'яний з запахом розмарину. Він приємний і не нав'язливий. Можливо, мені він підійшов, бо я люблю запахи різних трав, таких як базилік, розмарин і орегано.

Використовувати маску легко:

1. Помити голову шампунем. Я мию зазвичай 2 рази.
  2. Нанести маску на всю довжину волосся від коренів до кінчиків. Залишити її хвилин на 10.
  3. Змити проточною водою. Після маски не треба наносити кондиціонери чи інші доглядові засоби.

Результат після використання мені сподобався. Волосся м’яке, приємне на дотик. Воно живлене. Оскільки у мене волосся кучеряве, то прочесати його руками буває проблематично, особливо якщо волосся трошки пересушене. Після цієї ж маски я можу спокійно провести рукою по всій довжині волосся і легко розділити кучері.

За рахунок того, що її можна наносити від коренів, у тандемі з шампунем, про який я писала раніше, вони працюють добре. Шампунь мені трошки підсушує шкіру голови і волосся, а ця маска, навпаки, зволожує.

Я абсолютно задоволена цим продуктом.