Розмаринов а маска для відновлення волосся від Lunnitsa
В пару до шампуню, про який я писала раніше, я взяла і маску для волосся. Мене підкорили гарні відгуки дівчат у клубі, і я не втрималася.
Моє волосся:
- Кучеряве
- Пористе
- Не сухе
- Шкіра голови жирна і схильна до лупи
- Шкіра голови чутлива
Ось тут відгук на шампунь з цієї ж лінійки:
https://club.makeup.com.ua/post/48912/
Виробник обіцяє зміцнення волосся, зменшення посіченості, глибоке живлення тощо. Маску можна наносити від самих коренів до кінчиків, що не типово для такого типу продуктів.
Як я вже писала в інших відгуках на продукти цього бренду, дизайн дуже гарний. Дерев’яна кришечка, красиві кольори, зручна форма банки. Все це справляє враження, що бренд є дорогим та екологічним.
Сама маска має білий колір і кремоподібну густу консистенцію. Вона легко розподіляється по волоссю та окутує пасма в сам продукт.
Аромат трав'яний з запахом розмарину. Він приємний і не нав'язливий. Можливо, мені він підійшов, бо я люблю запахи різних трав, таких як базилік, розмарин і орегано.
Використовувати маску легко:
- Помити голову шампунем. Я мию зазвичай 2 рази.
- Нанести маску на всю довжину волосся від коренів до кінчиків. Залишити її хвилин на 10.
- Змити проточною водою. Після маски не треба наносити кондиціонери чи інші доглядові засоби.
Результат після використання мені сподобався. Волосся м’яке, приємне на дотик. Воно живлене. Оскільки у мене волосся кучеряве, то прочесати його руками буває проблематично, особливо якщо волосся трошки пересушене. Після цієї ж маски я можу спокійно провести рукою по всій довжині волосся і легко розділити кучері.
За рахунок того, що її можна наносити від коренів, у тандемі з шампунем, про який я писала раніше, вони працюють добре. Шампунь мені трошки підсушує шкіру голови і волосся, а ця маска, навпаки, зволожує.
Я абсолютно задоволена цим продуктом.
Коментарі (0)