O’Ostah

Clinique Moisture Surge: легендарне зволоження

Clinique Moisture Surge: легендарне зволоження
Clinique Moisture Surge: легендарне зволоження

У моїй рутині вже рік незмінним є бренд The Ordinary. Зазвичай шкіра добре реагувала на всі продукти, але реакція на саліцилову сироватку виявилась “не дуже”. Як результат - опік і шалене лущення. Лікувати наслідки допоміг геній зволоження для шкіри обличчя, а також мініатюрка гелю для шкіри навколо очей. Не знаю як, але кислота потрапила і на цю зону, тому в одному кутику ока шкіра стала запаленою і дуже чутливою. Чи вдалось відновити шкіру, за який термін і які мої враження від легендарної лінійки - читайте далі.

Я з великою обережністю тестую продукти, які не призначені для проблемної шкіри. Дуже боялась нових запалень, але ті «сухоти» потребували радикальних дій. Перше нанесення - і я змогла нанести тональний крем! Дуже глибоке зволоження, без гидкої жирної/липкої плівки. За три дні настало повне відновлення. Величезна червона пляма затягнулась, лусочки зникли і я нарешті змогла посміхнутись без побоювань, що моє обличчя лусне.

Від виробника:

  • зволоження протягом 72 годин;
  • підходить для всіх типів шкіри;
  • без аромату, дерматологічно протестований;
  • містить центелу, алое, кофеїн та гіалуронку;
  • запускає процеси «самозволоження» (привчає шкіру поповнювати водний баланс самостійно);
  • шкіра залишається зволоженою навіть після вмивання.

Від себе скажу, що це чудовий сос-засіб та ідеальна база під макіяж. А якщо ваша шкіра є сухою від природи - це крутий крем для щоденного використання. Для мене засіб виявився економічним, думаю, семплу на 15 мл мені вистачить місяці на три.

Гель не пече і зволожує - а для мене це вже привід поставити йому високу оцінку. Текстура цікава: у гелі знаходяться різнокольорові капсулки, які потрібно розтерти між пальцями і потім наносити цей коктейль. Щодо складу, то виробник каже про три види гіалуронки, вітамінки, ніацинамід та екстракти рослинного походження.

Використовувати можна трьома способами:

  • як звичайний догляд ранок/ніч;
  • під мейкап;
  • як маску на три хвилинки.

У мене крихітка на 5 мл, тому маску я не робила. Але навіть звичайне використання дозволило швидко відновити подразнену шкіру. Зволоження відчуваю весь день, Moisture Surge Eye товаришує із консилером і я залишаю його у віш-лісті, щоб придбати у сприятливі часи.

Залишилось одне питання: що робити із саліциловою сироваткою The Ordinary. Дівчатка, якщо ви користувались, дайте знати, як відреагувала ваша шкіра. Буду неймовірно вдячна💋