Anna Volkova

Палетка для контурінгу обличчя від NYX

Останнім часом чомусь все частіше на макіяж у мене залишається максимум 5 хвилин, але завдяки цій палетці мені достатньо навіть цього! Вона ідеально підходить для швидкого та якісного контурінгу!

Я замовила палетку у відтінку Fair, і мушу сказати, що розмір палетки виявився трохи більшим, ніж я очікувала. Це приємно, адже, сподіваюсь, її вистачить надовго!

Спочатку я довго не розуміла, навіщо потрібен контурінг, адже і так видно скули. Але коли спробувала цю палетку, зрозуміла її переваги!

Пігментація просто відмінна – кожен відтінок лягає рівно та легко розтушовується, що робить контурінг простим і бездоганним.

• Найбільш пігментований саме скульптор, і спочатку я боялася, що він залишатиме плями, але він надзвичайно легкий і створює природну тінь без жодних слідів.

• Хайлайтер дуже ніжний, легко тушується, хоча хотілося б, щоб блискітки були трохи меншими за розміром.

• Пудра в цій палетці має найменшу пігментацію і є дуже делікатною. Як на мене, вона ідеально підходить для легкої корекції під очима – трохи нанесла, і темні кола майже непомітні!

Ну і мій швидкий макіяж, який зайняв 5 хвилин, а може й менше!