Фісташка

Відкриття бренду української косметики: Тіні-хамелеони від Lotus Flowers

Відкриття бренду української косметики: Тіні-хамелеони від Lotus Flowers

На Новий рік мої киці Mandarinka і Дівлів подарували багацько всяких ніштячків. І ось дійшли руки написати відгук нарешті і на тіні.

До речі, якщо цікаво, що було в тому боксику з подарунками, то можете ось тут подивитись. Там будуть лінки на всі продукти і повні огляди:

https://club.makeup.com.ua/looks/26585/

Дуохромні розсипчасті тіні для очей від українського бренду. Я була дуже рада отримати такі тіні, бо знаходжусь у пошуках дуохромних спарклів за розумні гроші. І ця малютка насправді мене здивувала. Але давайте по порядку.

Сама баночка досить маленька. Прямо така мімімшна манюнька. Але виглядає дуже гарно. Ось цей кристалик всередині просто неймовірний. Мені дуже подобається. Кришечка закручується міцно. Ось та защолка всередині мені дуже зручна. Я не люблю такий формат. Для того, щоб з такої баночки дістати продукт, його треба кудись трошки висипати, а це збільшує витрату продукту. Зате закривається вона міцно, і нічого не висипається. Але з тим, що продукту досить мало в баночці, витрачати дорогоцінні блискітки, які залишаються на палітрі, дуже сумно.

Самі тіні розсипчасті, дрібного помолу. Колір в баночці рожевий, але на свотчах більше жовтих і зеленуватих блискіток.

Тіні наносяться на повіку дуже легко. Вони гарно переносяться як пальчиком, так і пензликом. Вони трошки сипляться під око при нанесенні, але це абсолютно нормально для такого типу продукту. Я, коли роблю макіяж з подібними тінями, починаю з очей, а вже потім наношу тон і т.д.

Я наношу їх на базу для тіней, щоб вони легше ліпились і довше тримались. Без бази вони тримаються теж, але під кінець дня бліднішають і осипаються трошки. Тому я раджу вам використовувати базу під тіні.

Щодо кольору і мультихромності, мені довелося трошки подружитись з ними. Сами тіні трошки прозорі, і найбільше я бачу на очах саме жовто-зелений перелив. Рожевий проглядається не сильно.

Але за рахунок прозорості я змогла отримати від них дуже непогані переливи, якщо зробити гарну основу. На повіку я наношу частково рожеві тіні, помаранчеві і фіолетові. Але звичайно ж не яскраві, а пастельні. Швиденько їх між собою розтушовую і вже на цей грубий “градієнт” наношу ці блискітки. Завдяки такій кольоровій основі ці блискітки підкреслюються і підсвічуються. І тоді я отримую дійсно мультихромні переливи.

На камеру дуже важко спіймати це, але я старалась як могла. Вживу перелив більш помітний

Як висновок, тіні мені дуже сподобались. Так, вони не суперплотні, але вони дають дуже ніжний колір і перелив. Вони добре тримаються на очах і мають суперяскраві блискітки. Бо що на сонці, що на штучному освітленні, вони прям сяють в космос.

Я не скажу, що це прям 100% замінник для Tummy Tanuka або Bernovich, але це гарна відповідь від нашого українського бренду.