Piel Cosmetics молочко для тіла Green Tea
Зволоження в один доторк
У додатковому догляді за шкірою тіла я обожнюю натуральніі олії, креми з маслянистою консистенцію, щоб одразу було відчутно зволоження.
Серед засобів по догляду за тілом від Piel Cosmetics Velvet Green Tea є зволожувальне молочко, яке є наступним етапом після гелю для душу з ніжним ароматом парфуму Green Tea.
Про гель можна прочитати за посиланням нижче https://club.makeup.com.ua/post/48798/
Зволожувальне молочко для тіла міститься у зручній для використання тубі. Флакон трохи матовий і середньої жорсткості, не вислизає з рук і легко натискати, щоб отримати потрібну кількість засобу.
Об'єм - 250 мл, зважаючи на консистенцію, це доволі багато, а значить і дуже вигідно.
Флакон не прозорий, кількість засобу не видно, та завдяки формату туби, засіб буде зручно дістати навіть наприкінці використання.
Кришка на флаконі - фліп-топ, відкривати дуже легко пальцями однієї руки.
Головне, якщо залишити флакон горизонтально і відкритим, то молочко не витікає! Можна не переживати, що доведеться десь витирати зайве.
Під кришкою була захисна мембрана, це гарантія, того що засіб не протече при транспортуванні та саме ви контролюєте термін з моменту відкриття флакону.
Консистенція - густа, щільна та масляниста 😍 Я би сказала, що це дуже поживний крем (класична Nivea скромненько стоїть в стороні) з вагомою текстурою.
Аромат - ніжний та ледь чутний Green Tea, трохи легший, ніж в геля цієї лінійки. При нанесенні відчувається приємний, кремовий аромат, органи чуття абсолютно не дратує.
Текстура - як вже я написала, молочко густе, кремове, щільніше за крем Nivea у синій баночці (наводжу такий приклад, щоб простіше було уявити 😉). Але завдяки оліям у складі, молочко легко наноситься, трішки тане на шкірі та швидко поглинається.
Витрата - такої кількості, як на фото, на моїй руці, щедро вистачить на руки й ноги 😅 Дуже щедро, ще залишиться добре зволоження на руках.
Молочко ефективно зволожує шкіру і багато його не потрібно набирати.
Ось так виглядає шкіра руки після легкого масажу зі зволожувальним молочком.
Треба зовсім трішки, щоб отримати бажаний ефект
Мої враження
Зволожувальним молочком Velvet Green Tea від Piel Cosmetics я користуюся протягом усього дня, не лише після купання увечері чи зранку.
Наношу окремо для зволоження шкіри рук, особливо, зони навколо нігтів, роблю легкий масаж із ним.
Мені подобається швидкий ефект від цього засобу, тим паче, я обожнюю олію ши, вважаю її найкращою для живлення шкіри, а саме вона і є в складі зволожувального молочка Piel Cosmetics, також на запобігання втрати вологи працює гіалуронова кислота, пантенол знімає подразнення шкіри, вітамін Е - потужний антиоксидант, усім відоме алое вера, іони срібла, що чинять антибактеріальний ефект.
Також зауважу, що у складі є cyclopentasiloxane, допустимий емолент, силікон.
На мою думку, зволожувальне молочко Velvet Green Tea від Piel Cosmetics є чудовим, експрес засобом для зволоження шкіри після купання у власній ванній, басейні чи відкритій водоймі, для базового, щоденного догляду та навіть для приємного масажу 💚
Коментарі (0)