Ya Yana

Як звучить ніч у Парижі?

Як звучить ніч у Парижі?

Мені подобається, що цей бренд створює цілі ароматні лінійки. Можна вподобати певне звучання і вирішити для себе, в якому форматі ти хочеш його бачити в своїй косметичці. Крем для рук, парфуми, гель для душу, а може міст.

Звісно, інтенсивність скрізь буде різна, але історія одна. Отже, яку ж там історію розповідає нам аромат Night In Paris.

Піраміда говорить нам наступне:

  • Початкова нота: Вишня, Лікер, Мигдаль
  • Нота серця: Жасмин, Слива, Турецька троянда
  • Кінцева нота: Ваніль, Гвоздика, Кориця

Але я насичено чую на собі вишню, при чому саме вишневу кісточку. Вона дещо п'янка і з викликом. А далі вступає лікер амарето, який поєднується з ваніллю і дуже нагадує мигдалевий круасан. Напевно тому ця ніч саме в Парижі.

На моїй шкірі звучання парфумів часто одноманітне. Солодкі ноти виходять на авансцену, і нічого вже не може їх затьмарити. Але з цими парфумами вийшло не так. Звісно, вони дещо солодше звучать, ніж на моїх подругах, але основна історія прослідковується. Ваніль не вкрала всю увагу на себе.

Так, аромат дійсно схожий на усім нам відому «загублену вишню», цілком можете орієнтуватися на неї.

Чи довго звучать парфуми? О, ми знаємо, що це індивідуально. Як я на собі, так і інші на мені відчувають його не довше двох годин.

Але, їх дуже зручно оновлювати завдяки формату. На літо мені такий ефект сподобався, адже аромат не був надто легким сам по собі, проте звучав досить легко.

Холодна пора вже на порозі і я не можу дочекатися, коли повернуся до своєї важкої артилерії. Але цей досвід був доволі приємним, ні про що не шкодую))

Та й ціна просто чудова! Однозначно варто спробувати. До того ж тепер я точно хочу затестити гель для душу чи кремчик з цим ароматом, гадаю, що мені сподобається.