Nata_Po

Новий блиск ламель, дюп на Fat Oil від Nyx?

При тому, що я не супер фанатка блисків, але їхня кількість в моїй косметичці постійно зростає. Спочатку я не планувала купувати його, але побачила за вигідною ціною і не змогла встояти) Як на мене, це доволі такий класний блиск, але зі своїми перевагами та недоліками, проте про все детальніше нижче)

Неозброєним оком здається, що ламель надихнулись блиском-олійкою від Nyx Fat Oil, але додали надписів на кришечку, зробили більш масивним упакування та додали 0,2 мл.

Мені трошки смішно з цього, можна би було зробити кришечку персиковою (у стилі цьогорічного відтінку пантон), або там блакитну, рожеву, білу, будь-яку і все би виглядало інакше більш самобутньо, і не менш яскраво чи привабливо.

Маємо приємний заокруглений пластик, все легко відкривається, тому супер.

Окрім копіювання, все решта мене влаштовує абсолютно в упаковці)

Аплікатор тут великий та зручний, типовий для сучасних блисків. Видає продукту в міру, хоча я не люблю багато блиску на губах, тому зазвичай обтираю його об краєчок.

Блиск має гурманський солоденький аромат якихось молочних карамельок, можливо ірисок. Щось до болю знайоме, але не впізнаване)

Знаю, що всі ганялись за таким кока-кольним коричневим блиском, якщо не помиляюсь у 408 відтінку, але я щось подивилась, подумала і мені сподобався 407. Він здався мені таким класним вишнево-ягідним, але без вираженого фіолетового холодного підтону.

Хоч в баночці блиск виглядає насичено та яскраво, насправді це практично прозорий відтінок з незначним пігментом, але у ньому ще є малесенькі дуохромні рожево-золотаві блискітки, які абсолютно не відчуваються на губах.

Цікаво, якщо поносити блиск в сумочці, в ному можуть утворюватись бульбашки від перетрушування.

Як бачимо, на руці ледь-ледь помітний рожевуватий свотч, хоча я сподівалась, що ці блиски будуть більш пігментованими. Бо через таку маленьку пігментацію, не дуже тоі принципово, який відтінок купувати, хіба що ви полюьляєте наносити блиски товстим шаром.

Згори мої губи без нічого

Знизу з блиском

Відтінок є, він ягідно-рожевий, приємний та доволі універсальний)

Камера передає трошки по-різному, десь більш пігментовано, а десь прозоро.

На усіх фото лише блиск

Тут вже варіант нанесення з олівчиком по контуру. В залежності від відтінку олівця та заповненості ним губ, можна досягнути різних ефектів.

В цілому, я навіть не впевнена, чи цей блиск можна назвати саме блиском, чи олійкою. Він не липкий, має зволожувальні властивості, достатньо комфортний в носінні, не виступає за контур губ в процесі носіння. Все цілком комфортно)

Як бачите, тут навіть відтінок зеленого майже 1 в 1, мені здається в Nyx він йде трошки в теплинку.

Nyx більш компактний, і має на 0,2 мл блиску менше.

Ну і Nyx не містить в собі блискіток.

Тут одразу видно, що Nyx більш пігментований, бо навіть на пластиковій білій частині аплікатора більш інтенсивне ягідне забарвлення, тоді як в Lamel воно більш ніжне та прозоре.

Аплікатор у Nyx нагадує олійки від Діор, тоді як ламель - ліфтер глосс

Наносила блиски в 1 шар з аплікатора

Тут також бачимо, що Nyx більш пігментований.

І в цілому, в Nyx трошки більш густа текстура олійки, вона має якийсь ягідно-ожиновий аромат, трошки більш холодний відтінок самого блиску.

Тому, вони наче і подібні, але водночас і ні.

Я люблю олійку від Nyx і періодично нею користуюсь, але враховуючи всі дані, я не можу сказати, що Ламель - це її клон, візуально подібний так, але по властивостям - це не 1 в 1, але ніхто і не казав, що це має бути щось однакове)

Я люблю обидва блиски і обидвома користуюсь. Вони класні тим, що обидва зволожують, не виглядають нав'язливо і ту мач. Їх спокійно можна нанести самостійно, коли ви без мейку і це не виглядатиме якось недоречно.

Нікс є дорожчим, тоді як ламель можна знайти за 110 +- грн, що є просто вау ціна для подібного продукту.

Тому, звісно, кожен обиратиме, що йому більше до душі, але обидва блиски класні)