Комфортне вмивання
Враження від Piel Cosmetics Pure Salvation Purifying Gel Ceanser
Хоча моя шкіра зараз у хорошому стані, та я пам'ятаю періоди вічних прищів, тому намагаюсь підтримувати даний стан. Для цього мені потрібен хороший засіб для вмивання, який одночасно дуже добре очистить шкіру, зможе присушити висипи, при цьому не висушивши загально шкіру. І здається, я такий знайшла 🤔.
Почну з дизайну, адже він такий мінімалістичний і не займе багато часу: цей гель для вмивання йде у широкому тюбику 150ml, зробленому з м'якого прозорого пластику. На наліпках є потрібна інформація, та мені бракує терміну придатності після відкриття.
Кришечка фліп-топ, дозатор був захищений фольгою.
А тепер про гель, тут цікавіше 😉.
Консистенція прозора, гелева та рідка.
Запах має трав'яний, він не яскравий та не заважає під-час вмивання.
Оскільки я не звикла довго спінювати гель у руках, то у мене утворюється така собі гелева біла пінка на обличчі. Змивається вона легко водою, відчувається гелевою.
Під-час вмивання немає печіння чи неприємних відчуттів.
У складі кокоглюкозоід, є ПАР, сік листя алое, екстракт гамамелісу, пантенол, екстракт арніки, інозитіол, ніацинамід, ретинол ацетат, ретиніл пальмітат, біотин, гіалуронова кислота, алантоїн, екстракт ромашки, екстракт хмелю, кофеїн, екстракт гуарани, сульфат цинку, олія чайного дерева, лимонна кислота. Виходячи з цього складу, сам лише засіб для вмивання повинен зробити зі шкірою диво.
І так, як засіб для вмивання, гель виконує свої функції: шкіра не пересушна та не стягнута, чудово очищ ена, без сухості. Якраз перед початком використання цього гелю (та сироватки цього бренду, про яку розповім згодом), у мене були нові щомісячні висипи, та вони швидко минули без неприємностей, і навіть не встигли перетворитись у прищі, чому можу завдячувати і новому догляду від Piel.
Коментарі (0)