Hrystja_

Вітамінки для волосся Ellips

Всі капсули розділені по кольорах, кожен колір виконує певні функції.

А ще ці капсулки досить гарно виглядають... здалека ніби різнокольорова мозаіка. Я так і залишила їх в аромалапмпі і беру за необхідності.

Тут я вже описувала лімітовану версію червоних капсул

https://club.makeup.com.ua/post/48460/

Вони справді класні, моє волосся з ними не потребує вирівнювання, воно слухняне і гладеньке.

Чорні капсули "Нічне сяйво" в основному призначені до темного волосся. В складі олія гавайського горіха кукуї, алое вера. Вони живлять і насичують волосини корисними кислотами і вітамінами, запобігають вигоранню кольору на сонці.

Запах тут неймовірний. Мееі дуже нагадує люксові парфуми, я насолоджуюсь цим ароматом.

Тут теж ті самі складники, що і попередні. Також для темного волосся. Дарують блиск, мʼякість, гладкість волоссю, захист від високих температур.

Вони ідеально доглядають за фарбованим волоссям. Олія соняшника регенерує, зволожує, зберігає насиченість кольору і здоровий вигляд волосся. Підходять також для освітленого волосся.

Всі капсулки мені дуже сподобались. Якщо обрати серед них найкращі...я просто не можу, для мене вони класні всі.

З чорними волосся дуже пахуче, міцне, гарно тримає форму. З червоними слухняне, гладеньке, з фіолетовими блискуче, розсипне.

Стан волосся під час користування ними відчутно змінився в кращу сторону. Я капсулу не розділяю, використовую одну за раз. Вона мені волосся не обтяжує і не жирнить. Їх дуже зручно брати з собою, вони займають мінімум місця.

Ці капсули- це справді дуже достойне вкладення в ваше волосся.