Добре мріяти, а ще краще - купити! #mywishlistonmakeup
Філософія теж тут присутня: говорим по душам |Список покупок - річ не з простих. Коли бюджет не запланований на покупки - ти ниєш, що хочеш скупити все! Як тільки кошти виділяються - ти передумуєш, бо і без того проживеш, або воно того вже не варте
Привіт! Сьогодні я хочу трішки помріяти, відійти від оглядів та показати вам свої хотілки на Мейкапі, а також парфумерні красóти, які б хотіла офлаконювати в порядку черги [правда, це відбувається в хаотичній черзі 😁].
Тож, беріть кавусю, чи чайок з печеньком ☕️, всідайтесь зручніше і помрійте разом зі мною 🥰
Справа в тім, що мій вішлист уже не так часто змінюється, як це було колись. Я перестала купляти все по принципу "На акції - треба брати", бо так все тільки захламлюється, і ти не користуєшся усім цим незрозумілим. В парфумах я теж вже навела лад, умовно розділивши свої вподобання на категорії. Залежно від настрою, пори року, Меркурію в Венері чи в ретроградній "позі", я викоремила для себе аромати на щодень (якщо літо, то це більш акватично-фруктові, фужерні; зимою - мускусні, амброві чи ванільні в базі); настроєві (тут вже варіація куди ширша, бо може бути як кремова основа, так і алкогольна з вишенькою на торті) та на особливий вихід (деревні, удові, як Billie Eilish No.2 в моєму випадку). Також сьогодні я отримаю дещо таке "для баловства", бо зʼявилось бажання пахнути як мило і бавовна 😆 От, і як же складно бути жінкою!
Тепер давайте покажу вам свій скромний вішлист на Мейкап, і знову вернемось до парфумерної теми.
Дещо вже дуже давно сидить в списку бажань, а щось вже наближається до придбання
На першому фото можна побачити різну категорію товарів. Це і парфуми (Lattafa Shaheen Gold, ананасний сокіл; і неймовірна ваніль з сіллю від Juliette Has a Gun, яка носиться ідеально навіть влітку), і догляд з декоративкою. Сонцезахисний двофазний спрей я побачила у рекомендаціях колеги, і мене взагалі вже давно цікавить бренд Vichy. Тому, я вірно зберігаю цей продукт в бажаннях, і, думаю, наступного літа таки побалую себе ним 😊
Стосовно Clarins Lip Perfector - це як облегшена форма блиску-кушону з неймовірним сяйвом та ефектом збільшення губ. Теж побачила в рекомендаціях, а саме цей 25 відтінок я тестувала в магазині. Він закохав мене в себе несамовито. Але для того, щоб я його собі купила - потрібно хоча б 10 засобів для губ закінчити. А то склад тільки буде рости, а процентність використань буде падати. Отак, все дуже складно 😁
На другому фото - два тональних від Estee Lauder. Скажу так, скільки себе памʼятаююю (ви теж можете це проспівати😂), то я їх хочу. Double Wear я мала в міні-форматах, двічі покористувалась і продала, бо спогади з ним не з кращих. Сльози та дощ він пережив залізобетонно, але я хочу, щоб він не асоціювався мені з тими днями. По-друге, як для тонального за 1000+ грн, мені дивно, що з ним не йде помпа (докупляється окремо за 300-400 грн); і що з текстурою слід справді бавитись. Як не різні техніки нанесення, так "група швидкого реагування" на формулу, яка швидко застигає та зчеплюється зі шкірою. Щодо Futurist Hydra Rescue, я теж чула мінливі думки щодо різниці у властивостях залежно від відтінку. Тому, вони так довго зберігаються в мене в списках покупок, все ж не ризикую поки. Мене цілком задовільняє Revolution Pro Foundation Drops, з яким я вже майже ТРИ роки! Поки це писала, аж сама здивувалась. Бо з тональними в мене дуже важкі відносини. Зараз придбала ще два: Purito BB та кушон Missha Moist Up. І не скажу, що я сильно задоволена. Тому, знаючи це відчуття, Есті нехай ще постоїть у хотілках.
Те, що слід "послухати"
Ну і повернемось знову до парфумерії. Я - пристрасний фанат Gucci. А Gucci Guilty став першим солідним флаконом, коли мені виповнилось 20. Більшість їхніх ароматів мені або подобаються, або дуже подобаються. Тому, я все ж маю оцю маленьку мрію та мету підскладати скромну колекцію їх флаконів (зараз у мене два, весною доєднався Bloom Profumo di Fiori). Та все ж, є ще два аромати - Intense Oud i Memorie d'Une Odeur, які мені слід знайти та послухати. Memorie багато хто називає затишним ромашковим чаєм, і це вже звучить дуже цікаво.
Calvin Klein - класика парфумерного світу. Ще донедавна я марила придбанням CK One, але зараз знайшла версію, политу золотом, і я готова її купити чисто через флакон 🤣 І так, це я казала на початку, що не купую все по акції чи фільтрую бажання імпульсивних покупок.
Також недавно стала заглядати і на CK in2U, та все ніяк не знайду час нанести його на шкіру чи блоттер, послухати і вирішити, чи треба мені воно, чи - ні.
Ну і на завершення - парфумерні бажання
Тепер все по-порядку:
- Diptyque Philosykos - в момент нашого з ним знайомства любові не сталось. Він здався мені химерним та дивакуватим, і я зовсім не ввійшла в смак цього хіта. Та нещодавно вирішила зайти та оновити свої ольфакторні враження, нанесла його відразу на шкіру і втонула в цьому зеленому свіжому абрикосі, легкості та, водночас, багатогранності. Тому, він неодмінно знайде місце в моєму гардеробі та буде в списку настроєвих ароматів, чи навіть на особливий вихід.
- Серія Gucci Flora - Jasmine, Gardenia та Magnolia - дуже красива своєю історією колекція. Хтось більш солодкуватий, хтось - більш сонячний; але всіх їх обʼєднує одна ж тема легкості та квітучої краси.
- Gucci Bamboo я додала сюди ненароком. Це, напевне, "мій аромат", тому що я його практично не відчуваю, але він збирає безліч компліментів довкола. Мені приходилось постійно перепитувати у знайомих чи друзів, що вони відчувають. Бо я не відчувала нічого 👀 Мені подобається його флакон, але він посунеться на останнє місце, адже я не знаю, чи варто брати те, що я не чую 😁
- Згаданий вище Juliette Has a Gun Vanilla Vibes - був у мене двічі в пробнику, і я залюбки його використовувала в різну погоду. Стійкість на мені феноменальна, і це, напевне, один з небагатьох комфортних мені ванільних ароматів, який так гарно прикрашений сіллю. За рахунок цього він і не крикливий, а навпаки - дуже інтелігентний та мʼякий. У бренду багато красивих ароматів, і ще й бюджетних як для ніші. Але не всі на мені показують гарну стійкість, тому, поки хочу розпочати офлаконення саме з Ванільного Вайбу.
- Ну і коронний номер - BDK Rouge Smoking. Це аромат, який описує мене. Це аромат, в якому я відчуваю себе неперевершено, і він додає мені шаленої впевненості та гордості. Мені в ньому тепло та затишно. Цей аромат заважкий для літа, його чудова пора - дощова осінь та зима. Коштує він не бюджетно, але однозначно вартує кожної своєї сотні гривень. У бренду BDK це не єдиний аромат, який мені подобається, але саме цей - такий дурманний, що просто душу за нього продам. Зараз у мене він є у відливанті, і його залишилось катастрофічно мало. Мені ще й повезло, що моя парфподруга знала про моє захоплення саме цим ароматом та подарувала його мені. Я досі вельми вдячна за такий цінний та влучний подарунок, який щоразу зігріває душу.
Тож, хочу всім нам побажати здійснення мрій та вдалих покупок! Але обдуманих, і без фанатизму з фразою "Живемо раз" чи "Зекономила сьогодні на каві, значить можна і духи за 5 тисяч купити".
Всім цьом ❣️
Коментарі (0)