Винник Катерина

Перехідний період? Я вже до нього готова)) biotrade мені допоможе.

Перехідний період? Я вже до нього готова)) biotrade мені допоможе.

Моєму сину 10 років. І останнім часом почали з'являтись поодинокі прищики як передвісники великих гормональних вибухів.

пам'ятаючи себе у його віці, та лише фразу "переростеш, всі через це проходили", яка зовсім не додавала впевненості у собі в період, коли підтримка більш як необхідна, я вже зараз готуюсь до підліткових акне.

На цю серію натрапила випадково, через рекламу акцій на MU. Син вже з пару місяців користується гелем для вмивання - я скажу, що мені подобається те, що бачу. Якщо нові прищі і виникають, то вони швидко підсихають. Вже почали поодиноко "пробивати собі шлях" перші запальні червоні недруги, то ми їх точково обробляли лосьйоном і зверху закривали (точково, наскільки це можливо зробити з розмазуванням крему))) кремом.

Я сподіваюсь, що з періодом активних висипань ця червоненька компанія з фото впорається. і , судячи з відгуків та нашого недовгого з сином використання - мої сподівання не марні.

Вся наявна в мене продукція має специфічний запах. Не сказати, що він дуже якийсь неприємний, але і трояндами теж не пахне)))

Гель.

Прозорий, рідкий.

НЕ ПІНИТЬСЯ. Він ледве утворює білу "пінку" (хоча це навіть і не піна як така) від розмазування по зволоженій водою шкірі.

після вмивання шкіра не суха (Відчуття пишу з себе, тому що спробувала всі продукти і на собі, щоб розуміти чого чекати від використання), немає відчуття стягнутості. Тому у звичайні дні (без нових прищів) син не використовує нічого більше - ні лосьйонів , ні кремів.

Він має ще більш "специфічний запах", ніж гель. Син активно пручається від його використання, але він реально дієвий.

наприклад, якщо я користуюсь лосьйоном "Cocos" при наявності запальних прищів перед КД, і думала, що він швидко їх підсушує, то ЦЕЙ лосьйон - ще кращий. нє, ну і ціна в нього теж нормальна🤪 10мл biotrade=100 мл Cocos по вартості))

використовувати лосьйон ЛИШЕ ЛОКАЛЬНО. Ватною паличкою. Дуже сушить. Після нанесення на місці залишається білуватий слід після висихання продукту. Тому слід наносити зверху крем. Але не раніше, ніж лосьйон висохне.

я брала "на пробу" 10 мл, є ще у форматі 60мл. Але поки не бачу необхідності у великій пляшці)

Крем теж наносим локально. Де є необхідність. Він ще більш пахучий😅

Ним ми закриваєм замазані лосьйоном прищі і все. Це останній етап у боротьбі з небажаними гостями у сина на сьогодні.

в рекомендаціях є закривати цей крем через 15 хвилин зволожуючим кремом , але я поки не бачу в тому необхідності. Можливо тим, в кого великі проблеми з акне використання на обширних ділянках і дуже пересушує шкіру, що вона потребує додаткових засобів зволоження, сину для знешкодження 1-3 прищів на тиждень вистачає цих 3-х кроків. А більшість часу - лише вмивання.

Можна також купити набір , але поки мені не треба аж так багато крему та лосьйону. В наборі там флакони по 60 мл, а гель для вмивання - 50 мл. Мені зараз треба більше гелю і менше іншого) тому наявність різноформатних (міні та повнорозмірних) пляшечок мене радує))))