Hanna Domashenko

MODAY | Міцелярний шампунь для волосся

MODAY | Міцелярний шампунь для волосся

Чи знала я, що закохаюсь в цей шампунь з першого використання?.. Та навіть не очікувала!...Але давайте почнемо з самого початку!

MODAY - підкорюють, перш за все, своїми інстаграмними баночками. Все таке "смачне", що хочеться спробувати все і одразу! Одна лише пінка для душу з ароматом ігристого чого вартує! [https://club.makeup.com.ua/post/46678/]Саме тому мою увагу привернула ця новинка бренду - парочка для догляду за волоссям: шампунь та маска. Тут навіть кольори баночок підібрані ідеально!

Сьогодні зупинимося на міцелярному шампуні для волосся. Він поєднує в собі властивості професійного догляду у тандемі з легкістю та простотою використання в домашньому, щоденному використанні.

MODAY | Міцелярний шампунь для волосся

Завдяки міцелярним структурам засіб ретельно очищує волосся. Як результат: воно ідеально очищене, має чудовий блиск, шкіра голови не пересушена, а локони зволожені та розсипчасті до самих кінчиків! А ще забула додати за нереальний блиск волосся! Воно ідеально виглядає навіть без додаткового вирівнювання плойкою!

Після моїх порад цієї лінійки засобів - не одна моя подружка спокусилася на покупку та вже поділилася своїми позитивними відгуками! Дуже достойний засіб! А ціна просто солодка за такий об'єм та результат, що я отримую після використання продукту! Тішуся, що українські бренди створюють такі доглядові та косметичні скарби для наших красунь!